Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 9:56:00 μμ
Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2008 08:31

Εντυπωσίασε ο «Ρομπέν των Δασών» της Ρουγγέρη

 Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι Κιλκισιώτες παρακολούθησαν την περασμένη Τρίτη την καταπληκτική  παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη  «Ρομπέν των δασών»  στο Θέατρο Λόφου. Η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει δηλώσει φίλη του Κιλκίς και έδωσε για άλλη μια φορά το παρών στο Θέατρο Λόγου Αγ. Γεωργίου, συνεπής στο ραντεβού της με τους Κιλκισιώτες που την αγαπούν κλείνοντας τις εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς «Στο φως του φεγγαριού» με ένα όμορφο παραμύθι.Προλόγισε την παράσταση και μοίρασε αυτόγραφα ενώ δέχθηκε τις ευχαριστίες εκ μέρους όλων από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του δήμου Κιλκίς Χρήστο Σπίγκο.
Ο ωραιότερος θρύλος όλων των εποχών, ο Ρομπέν των Δασών, εντυπωσίασε τους μικρούς φίλους που παρακολούθησαν την παράσταση ταξιδεύοντας ως μικροί ήρωες στο δημοφιλέστερο παραμύθι.
Το έργο γεμάτο περιπέτειες, κωμικές καταστάσεις και ιστορικές αλήθειες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Ένα σκηνικό γεμάτο εκπλήξεις, υπέροχα κοστούμια, μουσική ατόφια της εποχής, εξαιρετικοί ηθοποιοί, χορός , τραγούδια και η υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη και των συνεργατών της, ενώθηκαν και έφτιαξαν μια παράσταση γεμάτη αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά.