Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 9:22:02 πμ
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 22:05

Η Ανάσα Ευαισθησίας ευχαριστεί για το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης από τον “ΔΕΣΜΟ” Μ.Κ.Ο

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς », θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά,τον Μη Κερδοσκοπικό  Οργανισμό "ΔΕΣΜΟΣ”,  για τη τεράστια προσφορά του 6,5 τόνοι σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Οι εξαιρετικές δωρεές και χορηγίες απο την πλευρά των Οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε τομείς κοινωνικής προσφοράς συμβαλλουν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνανθρώπων μας.
Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία ενός δικτύου  κοινωνικών δράσεων, με επίκεντρο τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του, τέτοιου είδους  συνεργασίες  στηρίξεις είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς διανύουμε μια περίοδο δύσκολη και η  βοήθεια διαφόρων Φορέων και προσώπων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.


Η Τεράστια  προσφορά σας προς το Φορέα μας
 θα καλύψει ένα  μεγάλο μέρος από τις πολλαπλές ανάγκες του και θα αποτελέσει,  παράδειγμα ανθρώπινης ευαισθησίας για όλη την τοπική κοινότητα.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής.
 Η συμπαράσταση του «Δεσμού» αποτελεί  ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που συμβάλει καταρχάς στη δημιουργία δεσμών κοινωνικής συνοχής σε μια εποχή που οι ανάγκες των πλέον ευάλωτων συμπολιτών μας –και ειδικά των παιδιών- είναι επείγουσες.

 Ευχόμαστε και ελπίζουμε, σε μία δύσκολη περίοδος όπως αυτή που διανύουμε, ο ”ΔΕΣΜΟΣ” να κατορθώσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το κοινωφελές του έργο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αλληλεγγύη της ελληνικής κοινωνίας.
 Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.
Με εκτίμηση
H Πρόεδρος
Το Δ.Σ