Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, 7:11:55 πμ
Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2008 04:49

Η βροχή δεν χάλασε τα «Καμπανιακά»

Μπορεί ο καιρός να μην βοήθησε τους διοργανωτές την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου, τα Καμπανιακά 2008 όμως του Πολιτιστικού Μορφωτικού Σωματείου Καμπάνη, πραγματοποιήθηκαν… σχεδόν κανονικά. Την πρώτη ημέρα, εξαιτίας του βροχερού καιρού η παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων ματαιώθηκε, παρόλο που όλοι οι συμμετέχοντες Σύλλογοι (ΚΑΠΗ Διαβατών και Πολιτιστικοί Σύλλογοι Παλαιοκάστρου, Πικρολίμνης, Ριζίων, Τερπύλλου, και Αγιονερίου), είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην έδρα του Δήμου Γαλλικού.
 Τα συγκροτήματα, μαζί με τον κόσμο που δεν φοβήθηκε τον καιρό και προσήλθε στην εκδήλωση, παρέμειναν μετά από την καταιγίδα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καμπάνη, όπου είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γιώργος Θεοδωρίδης, ο Αντινομάρχης Κιλκίς, Τάσος Αμανατίδης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σβέρκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτρης Παπαδόπουλος, δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟΣΥΝ) του Δήμου.
Το βράδυ της επόμενης ημέρας, πραγματοποιήθηκε λαϊκο-ποντιακή βραδιά με τη συντροφιά των Παρασκευά Λαβασά στο τραγούδι, Τάκη Παναγιωτίδη στη λύρα και Σάμου στο κλαρίνο..
Σημαντική συνεισφορά στη πραγματοποίηση της 2ης ημέρας είχαν εθελοντές παιδιά από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνη, αλλά και από άλλους συλλόγους.
Το διήμερο εκδηλώσεων «Καμπανιακά 2008» πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Δήμου Γαλλικού.