Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 4:05:24 μμ
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 10:00

Υπό διάλυση τα ΕΛΤΑ Αξιούπολης!

Δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η κατάσταση διάλυσης με τα ΕΛΤΑ Αξιούπολης. Δεν μπορεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να δικαιολογούνται πως… είναι ανεξέλεγκτες οι οκτάμηνες συμβάσεις και να παρακολουθούν καιρό τώρα την πλήρη απαξίωση της επιχείρησης στην Αξιούπολη. Γιατί όταν φύγει το άτομο που προσλήφθηκε με οκτάμηνη σύμβαση, αυτό που θα μείνει θα είναι η απαξίωση του γραφείου των ΕΛΤΑ.
Δεν μπορεί η αλληλογραφία στην Αξιούπολη και ο τοπικός Τύπος να μοιράζονται με μια εβδομάδα και πλέον καθυστέρηση! Δεν μπορεί οι τοπικές εφημερίδες να χάνουν συνδρομητές, οι οποίοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για την καθυστερημένη ενημέρωση, και αυτό να μην απασχολεί τα ΕΛΤΑ, αφού στην ουσία πρόκειται και για πελάτες των Ταχυδρομείων.
Η έγκαιρη διακίνηση του Τύπου και της αλληλογραφίας είναι στοιχείο που αφορά την ανάπτυξη μιας μικρής κοινωνίας και είναι δημοκρατικό δικαίωμα των Αξιουπολιτών να ενημερώνονται άμεσα και ουσιαστικά για το τι γίνεται στον τόπο τους και πέριξ αυτού. Γι’ αυτό και η σωστή λειτουργία του γραφείου των ΕΛΤΑ Αξιούπολης πρέπει να είναι και υπόθεση του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, γιατί οι Αξιουπολίτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας!