Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 3:25:49 μμ
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 22:00

Η χορωδία «Ευτέρπη» Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί τον Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς

ΠΡΟΣ την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Αγαπητή κα Σταυρούλα Γιοβανούδη,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας εκφράσουμε, εξ ονόματος όλων των μελών της Χορωδίας μας, (ΕΥΤΕΡΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ), τις πολύ θερμές ευχαριστίες για την βοήθεια και τη φιλοξενία που μας παρείχατε και όχι μόνο, στην όμορφη πόλη σας.

 

Τραγουδήσαμε με άλλες τέσσερις χορωδίες σε ένα θέατρο κατάμεστο από κόσμο που παρακολουθούσε ακόμη και όρθιος στους διαδρόμους, γλεντήσαμε με πολύ ωραία μουσική και εδέσματα στον «Κήπο των Ευχών», ξεναγηθήκαμε στην αξιόλογη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, θαυμάσαμε τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες του ωραίου σπηλαίου και γευτήκαμε ένα εξαιρετικό γεύμα στην πανοραμική αίθουσα του «Λόφου», ατενίζοντας από ψηλά την ηρωική σας πόλη.

Επειδή για εμάς, είστε ο συνδετικός κρίκος με το Κιλκίς, θέλουμε να διαβιβάσετε και να ακουστεί ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο αυτής της πόλης, σε όλους αυτούς με τους οποίους  ήρθαμε σε επαφή. Μας έκανε εντύπωση το θερμό τους χειροκρότημα, η ευγένεια, η εξυπηρέτηση και εν γένει το φιλικό κλίμα φιλοξενίας που έχετε.

Χωρίς να θέλουμε να υπερβάλουμε στο Κιλκίς συναντήσαμε τον «Ξένιο Δία» και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Θέλουμε να διαβιβάσετε στον σύζυγό σας, κ. Τάσο Γιοβανούδη, τις  ευχαριστίες των χορωδών για την ωραία, λεπτομερή και άκρως  κατατοπιστική ενημέρωση και περιήγηση στην πόλη.

Στο Κιλκίς αισθανθήκαμε μεγάλη περηφάνια που είμαστε Έλληνες από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στον Τύμβο της μάχης του Κιλκίς. Νοερά, η φαντασία μας έφερε εκατό δέκα χρόνια πίσω. Πνευματικά συμμετείχαμε και εμείς στη νικηφόρα μάχη για την απελευθέρωση της ακριβής σας πόλης, στη μάχη που όρισε τα σύνορα της σημερινής Ελλάδος.

Εκεί ψηλά στον τύμβο, μέσα στο μουσείο και δίπλα στον ανδριάντα τιμής των ηρώων, νιώσαμε τεράστια συγκίνησης και υπερηφάνεια.

Τιμή και αιώνια Δόξα στους Αξιωματικούς και Στρατιώτες που έπεσαν μαχόμενοι για την απελευθέρωση της πόλης του  Κιλκίς.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την στήριξη που σας παρέχουν.   

Για τον Χ.Ο.Α. “ΕΥΤΕΡΠΗ”

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ

κα Ανδριανή Νικολακοπούλου