Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 4:25:08 μμ
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 13:32

Επίσκεψη ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη

Με την ευρωβουλευτή της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο Μαρία Σπυράκη συναντήθηκε, σήμερα, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

          Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κυρία Σπυράκη για έργα και παρεμβάσεις προτεραιότητας της Π.Ε. Κιλκίς που υλοποιούνται ή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ολοκλήρωσης, όπως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του Διοικητηρίου, χώρος ο οποίος θα ενισχύσει το πολιτιστικό “κεφάλαιο” του νομού, καθώς και παρεμβάσεις με κοινωνικό “αποτύπωμα” οι οποίες χρηματοδοτούνται και από ευρωπαϊκούς πόρους.

          Η συζήτηση περιστράφηκε, επίσης, και στην ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τον Αντιπεριφερειάρχη να εύχεται στην κυρία Σπυράκη καλή επιτυχία.

          Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα μεταξύ των δύο πλευρών.

          Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των  Ελλήνων βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Κιλκίς για τις ευρωεκλογές  Θεόφιλος Τιρεκίδης και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Τρεντζίδης.