Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 9:06:00 μμ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 19:30

Κοπή βασιλόπιτας στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 22/1/2023  και ώρα 16.00 η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας στο 1ο σύστημα Προσκόπων Κιλκίς. Η αρχηγός του συστήματος Ιωάννα Κοζανίδου χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλα τα τμήματα Προσκόπων του συστήματος και στους αρχηγούς του, καλή και δημιουργική προσκοπική χρονιά με υγεία και αισιοδοξία .Ακολούθησε παρουσίαση βίντεο με τις μέχρι τώρα δράσεις των τμημάτων και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την  κοπή της βασιλόπιτας. 

 

Οι τυχεροί της βασιλόπιτας, ένας από κάθε τμήμα, παρέλαβαν τα δώρα τους, προσφορά  των καταστημάτων  'παιχνιδια Ανανιάδης', ηλεκταγορά Καρέλης ,βιβλιοπωλείο Ηλιάδης Χρήστος και evexia masaz-spa-leizer-nails-Παναγιώτης Μωυσίδης, καθώς και την απαλλαγή από τα έξοδα συμμετοχής στην επόμενη δράση του τμήματός τους.

Ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Καναρόπουλος με  τον έφορο Οικονομικών Χρήστο Τομπουλίδη πρόσφεραν ως δώρο στον τυχερό βαθμοφόρο, την απαλλαγή από την οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση  στην επόμενη εκπαίδευση  συμπεριλαμβανομένων των οδοιπορικών του. 

 

Ευχαριστήριο 

Η αρχηγός του 1ου συστήματος Ιωάννα Κοζανίδου και οι βαθμοφόροι του εκφράζουν   τις ευχαριστίες τους   προς τα καταστήματα  που στήριξαν την εκδήλωσή- κοπή βασιλόπιτας, προσφέροντας τα δώρα  για τους τυχερούς των φλουριών, την ΕΚΣ (επιτροπή κοινωνικής συμπαράστασης) του 1ου συστήματος για την παρουσία τους και τον εξαιρετικό μπούφε που ετοίμασαν, καθώς και τους γονείς των προσκόπων όλων των τμημάτων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την απρόσκοπτη προσφορά των γευστικών τους δημιουργιών. 

Έκθεση εικόνων