Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 6:25:58 πμ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 03:53

Ξεφάντωμα κιλκισιωτών Αθήνας στον ετήσιο χορό τους

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης «TO ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ». Οι κιλκισιώτες και οι φίλοι που παρέμειναν στην πόλη και δεν «απέδρασαν», λόγω της τριήμερης αργίας, γιόρτασαν τις απόκριες στο χορό του συλλόγου. Υπήρχε κέφι και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού και αφού χρειάσθηκε να σταματήσει για λίγο η ορχήστρα το πρόγραμμά της στη εξέδρα ανέβηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και συντονίστρια της εκδήλωσης  Χαρά Καραπιπερίδου.
Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους τους χαιρέτισε εκ μέρους του Δ.Σ., ευχήθηκε καλή χρονιά, καλές απόκριες, κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ειρήνη στη γη. Τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Έκανε ειδική αναφορά στο βιβλίο του Χρ. Σαμουηλίδη, «Κιλκισιακά Ιστορικά και Λαογραφικά Σύμμεικτα», που έκδωσε πρόσφατα ο σύλλογος μας και γνωστοποίησε όποιος θέλει μπορεί να το προμηθευτεί. Υπενθύμισε ότι στις 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. 
Η συνέχεια ήταν πρωτόγνωρη. Συνοδεία της ορχήστρας του καταστήματος οι κιλκισιώτες γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το γλέντι άναψε κυριολεκτικά όταν στη πίστα ανέβηκε το ποντιακό συγκρότημα, που στο άκουσμα του ήχου της ποντιακής λύρας ξεσηκώθηκε όλο το κέντρο και η πίστα γέμισε από χορευτές.  Το κέφι και η χαρά κυριάρχησαν στο χορό του συλλόγου.
Μεταξύ των συμπατριωτών μας διακρίναμε τον καθηγητή καρδιολογίας κ. Σ. Τουμανίδη, τον γυναικολόγο Ελ. Μπίκο, οι οποίοι ανέβαλαν υποχρεώσεις τους λόγω του χορού του συλλόγου, τον αστυνομικό διευθυντή βουλής κ. Ι. Καραϊσκο, τον  επιχειρηματία κ. Α. Μουρατίδη και άλλους επώνυμους συμπατριώτες και φίλους του συλλόγου.