Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 8:30:32 μμ
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 11:48

Ξεφάντωσαν οι Κιλκισιώτες της Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης «ΤΟ ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ» το βράδυ του Σαββάτου στις 16 Φεβρουαρίου,
παρά τις πάρα πολύ κακές καιρικές συνθήκες.

Συνεπής στο ραντεβού τους οι Κιλκισιώτες και οι φίλοι του Συλλόγου άρχισαν από νωρίς να φθάνουν στο κέντρο διασκέδασης. Η τεράστια αίθουσα του κοσμικού κέντρου διασκέδασης είχε γεμίσει, κάτι που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι συμπατριώτες και φίλοι μας.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο  κ. Θ. Μετικαρίδης, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Κιλτίδη, η κ. Ε. Μπαλάσκα, σύζυγος του Νομάρχη Κιλκίς Ε. Μπαλάσκα και ο κ. Σ. Καλεντερίδης, γραμματέας της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών.
Ακόμα μεταξύ των συμπατριωτών μας διακρίναμε τον καθηγητή καρδιολογίας κ. Σ. Τουμανίδη, με την σύζυγο και τα παιδιά τους, τον γυναικολόγο κ. Α. Κοκοβίδη και τον επιχειρηματία κ. Α. Μουρατίδη με την σύζυγο του.
 Μηνύματα έστειλαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Κιλτίδης, που βρισκότανε σε περιοδεία στο Νομό μας, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Σ. Τσιτουρίδης, που βρισκότανε στις Βρυξέλες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΝΑΤΟ, ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης.  
 Μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού και αφού χρειάσθηκε να σταματήσει για λίγο η ορχήστρα το πρόγραμμά της στη εξέδρα ανέβηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Χαρά Καραπιπερίδου καλωσόρισε τους καλεσμένους, προσφώνησε τους επίσημα παριστάμενους, διάβασε τα μηνύματα που έστειλαν όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν και  γνωστοποίησε το πρόγραμμα διασκέδασης. Στην συνέχεια κάλεσε τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Β. Κωνσταντινίδη στο βήμα. Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του Δ.Σ.  χαιρέτισε του καλεσμένους  εκ μέρους του Δ.Σ. και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και  αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάθε ένα επίσημο προσκεκλημένο ξεχωριστά και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους. Τέλος υπενθύμισε ότι στις 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και κάλεσε τους Κιλκισιώτες να πάρουν μέρος μαζικά σ’ αυτήν την κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου.
Η συνέχεια ήταν πρωτόγνωρη. Συνοδεία της ορχήστρας του καταστήματος οι κιλκισιώτες γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ποντιακή μουσική και οι χοροί κυριάρχησαν στο γλέντι των κιλκισιωτών και των φίλων μας. Το κέφι και η χαρά κυριάρχησαν στο χορό μας.
Επιτυχία σημείωσε και η λαχειοφόρος αγορά, την πώληση και δημοπρασία των λαχείων  πραγματοποίησε με επιτυχία με τον δικό της μοναδικό τρόπο το μέλος του Δ.Σ. Χαρά Καραπιπερίδου. Κατά την διάρκεια του χορού κληρώθηκαν τα λαχεία μοιράζοντας πολλά και πλούσια δώρα με πρώτο τυχερό το μέλος και πρώην αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Μάκη Καραπιπερίδη που κέρδισε την τηλεόραση.