Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 1:49:11 πμ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 12:54

Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής στο Κιλκίς

Την Κυριακή 7 Ιουλίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Ρομποτικής MRC Junior στον αίθριο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Η ακαδημία Microstudies Robotics και η Technology Robotics Academy σε συνεργασία με την Hellenic Educational Robotic Organization – HERO πραγματοποίησαν το φεστιβάλ  υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

 

Στο φεστιβάλ ρομποτικής MRC Junior 2024, συμμετείχαν παιδιά από τα προνήπια έως την Δ' δημοτικού. Οι ομάδες αγωνίστηκαν στα αθλήματα sumo, ποδόσφαιρο και rally με κατασκευές ρομπότ αθλητών, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τα project με καινοτόμες ιδέες που ετοίμασαν στο θερινό Summer Camp της ακαδημίας Microstudies Robotics.

Το φεστιβάλ ρομποτικής ολοκληρώθηκε με όμορφες εικόνες ομάδων προπονητών, γονέων και επισκεπτών να βιώνουν με χαρά και χαμόγελα τον κόσμο της ρομποτικής.

Η Ακαδημία μας θέλει να ευχαριστήσει τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη το προσωπικό της Π.Ε. Κιλκίς που μας βοήθησε σε κάθε ανάγκη για την ολοκλήρωση των αγώνων τους χορηγούς και τους εθελοντές μας για την καλύτερη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας

Microstudies Robotics                                                                   

Γκόραν Μιχαήλοβιτς

Ελένη Καλαϊτζίδου

Πολυμέσα