Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 2:59:38 πμ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 14:35

Μουσικό Σεργιάνι στις γειτονιές του Κιλκίς

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζει το ταξίδι του στις γειτονιές του Κιλκίς το «Μουσικό Σεργιάνι» που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού. Το «Σεργιάνι», μια μουσική εκδήλωση με το μουσικό συγκρότημα «Ερωτικός» του Ηλία Μωσαΐδη, ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου από το πάρκο επί των οδών Ελ. Βενιζέλου, Αγ. Γεωργίου και Σπάρτης, ενώ δεύτερος σταθμός ήταν την Κυριακή 16 Αυγούστου στην πλατεία Γαλήνης (Ζωοπάζαρο), με τους πολίτες να αγκαλιάζουν με την παρουσία τους την μικρή μουσική συναυλία και τη Δευτέρα στα Στενημαχίτικα.


Επόμενοι σταθμοί που θα περάσει το «μουσικό σεργιάνι» είναι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (δίπλα στο 9ο δημοτικό σχολείο, 18/8), η πλατεία Α’ Εργατικών Κατοικιών (24/8) και θα ολοκληρώσει στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Δημήτριος Ζωηρός», όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του κινηματογράφου (13/9). Η έναρξη όλων των συναυλιών είναι στις 9.00 μ.μ.
Η εκδήλωση στην πλατεία Γαλήνης άνοιξε με καλωσόρισμα του προέδρου του ΟΠΟΝΓΑ Χρήστου Σπίγκου ενώ παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής του νομού Σ. Τσιτουρίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημ. Φωτιάδης και ο δημ. σύμβουλος Γ. Ηλιάδης.
Στο μήνυμα του προγράμματος των συναυλιών που κυκλοφορεί ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ γράφουν:
«Φίλες και Φίλοι,
Ελάτε να περάσουμε τα καλοκαιρινά μας βράδια στις όμορφες γειτονιές της πόλης μας, έχοντας για συντροφιά μαγευτική μουσική. Έξι υπέροχες βραδιές σε έξι μοναδικά σημεία της πόλης μας, παρέα με το μουσικό συγκρότημα «Ερωτικός» του Ηλ. Μωσαΐδη.
Σας καλούμε να διασκεδάσουμε, να μεθύσουμε με τα χρώματα του δειλινού, να νοσταλγήσουμε, να χορέψουμε, να γνωριστούμε καλύτερα.
Σας καλούμε να επιβιβαστείτε στο πλοίο που ονομάζεται μουσική, για να ταξιδέψουμε μέσα στο όνειρο…».