Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 1:21:22 μμ
etpa
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 15:07

Ο «ασπρόμαυρος» Άρης Παντελεήμονα

Συντάκτης:
Ο ΜΓΣ Άρης Παντελεήμονα με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας του πρώτου ομίλου Ν. Κιλκίς, διοργάνωσε έκθεση με αποκόμματα από τις εφημερίδες: «Μακεδονία», «Εμπρός», «Ελευθερία» και «Έθνος».

Την έκθεση μπορούσαν να επισκεφτούν οι φίλοι του ποδοσφαίρου το διήμερο 31ης Ιουλίου και 1ης Αυγούστου, στο πολιτιστικό κέντρο Παντελεήμονα.
Με κάποια δημοσιεύματα, κάποιες «αποτυπώσεις» της περιόδου 1957 – 1963, με έντυπο ενημερωτικό υλικό για την ιστορία, το έργο και τους «πρωταγωνιστές» της ομάδος, οι διοργανωτές χάρισαν στους φίλους του ποδοσφαίρου ένα ταξίδι στις αξέχαστες στιγμές της ομάδος.
Ο Άρης Παντελεήμονα είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία σύλλογος του Νομού Κιλκίς. Ιδρύθηκε το 1928, από κατοίκους του χωριού με πρωτοστάτη τον κ. Ελευθεριάδη Δημήτριο, και είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣ Κιλκίς με αριθμό μητρώου 4 και αριθμό μητρώου ΕΠΟ 565.  Η πολυποίκιλη και έντονη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει η ποδοσφαιρική ομάδα του οικισμού Παντελεήμονα την κρατά ψηλά στην συνείδηση του τοπικού κόσμου.
Στην έκθεση παρευρισκόταν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημητριάδης και τα υπόλοιπα μέλη, οι οποίοι ξεναγούσαν τους επισκέπτες με έντονο ενθουσιασμό δείχνοντας το πραγματικό ενδιαφέρον τους για τον Άρη Παντελεήμονα.