Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 9:37:17 μμ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 17:54

«Ο Προεστός του Χωριού» βρέθηκε στη Γρίβα

to_sergiani


Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Σεργιάνι» του Δ. Εύοσμου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 6-6-2010 και ώρα 7:30μ.μ., βρέθηκε στο χωρίο Γρίβα του Δ. Γουμένισσας για να παρουσιάσει το έργο του Σπυρίδωνα Περεσιάδη, «Ο Προεστός του Χωριού». Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί χάρισαν απολαυστικό θέαμα στους θεατές και άφθονο γέλιο και παρόλο που ήταν η πρώτη τους παράσταση, η ήταν εξαιρετικοί.
Το Κέντρο Νεότητας γέμισε ασφυκτικά από πολύ νωρίς, περιμένοντας με ανυπομονησία να αρχίσει η παράσταση τα φώτα χαμήλωσαν και άρχισε να ξετυλίγεται το έργο, το οποίο πραγματευόταν τον έρωτα του προεστού του χωριού με μια χήρα συντοπίτισσα του, η οποία ανταποκρίνονταν στα αισθήματά του αλλά για δικούς της σκοπούς.
Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Γρίβας, που με τις επιλογές των πλούσιων δραστηριοτήτων τους κρατούν το χωριό ζωντανό.
Η κ. Δήμητρα Κικίρη Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο με το Θεατρικό του Τμήμα, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους και χάρισε στους κατοίκους του χωριού ένα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής.