Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 10:07:05 πμ
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 15:49

Ο χορός του Κ.Κ.Σ. και του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ατόμων με αναπηρία  και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς  «Ο Άγιος Ευγένιος» ,συνδιοργάνωσαν τον ετήσιο χορό στα πλαίσια των εκδηλώσεων τους στο Κέντρο διασκέδασης ¨Το Κτήμα των Ευχών».Η Πρόεδρος του Κ.Κ.Σ και το Δ.Σ του Σ.Κ.Ν.Κ ευχαριστούν από καρδιάς όσους παραβρέθηκαν κοντά μας.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παραστατίδης, ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Τερζίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Φωτιάδης, η Πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με Αναπηρία κα.Καράμπαγλη, η Πρόεδρος των Κρητών ¨Το Αρκάδι¨ κα Αλεβιζάκη και αγαπημένοι φίλοι των δύο φορέων.
Οι Σύλλογοι ευχαριστούν τα καταστήματα  α) Αφοι Παζαρτζικλή -Έπιπλα και β) Ζουρνατζίδη- Ηλεκτρικές συσκευές, για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς. Εύχονται καλή υγεία σ’ όλους και τους ευχαριστούνε που έδειξαν για άλλη μια φορά με έμπρακτο τρόπο τη συμπαράστασή τους στο έργο που επιτελούνε.