Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 6:24:13 μμ
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 17:12

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στη Σχολή Αγιογραφίας της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, στην ενοριακή εστία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

 

«Περισσότεροι από είκοσι μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών, τονίζει ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος, παρακολούθησαν με ζήλο και όρεξη τα μαθήματα από τον δάσκαλο αγιογραφίας κ. Πέτρο Καλλίνο, με υπεύθυνο του Τμήματος τον Πρωτ. π. Δημήτριο Παπαγεωργίου.

Η πρόοδος που σημείωσαν μέσα στη χρονιά που πέρασε είναι αξιόλογη, πράγμα που γίνεται φανερό και από τα έργα τα οποία μου παρουσίασαν. Αφού τους ευλόγησα, τους επαίνεσα για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Κάποιοι πιο έμπειροι αλλά και αρκετοί αρχάριοι, όλοι πάντως με μεγάλη αγάπη για την αγιογραφία, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έλαβαν τις σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης και υποσχέθηκαν, πρώτα στον εαυτό τους κι έπειτα στο δάσκαλό τους, να συνεχίσουν και μόνοι τους την αγία αυτή τέχνη και μέσα στο καλοκαίρι».