Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 6:55:34 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Π ρ ό γ ρ α μ μ α Ακολουθιών Ενοριών και Ιερών Μονών της πόλης του Κιλκίς για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021.

Μια ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Μια εβδομάδα στην οποία μπορεί η αναστολή λειτουργίας για τις δομές ΚΔΑΠ να είναι ακόμη σε ισχύ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας covid-19, ωστόσο οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids συνεχίζουν την ενεργή πορεία τους μέσα από σύγχρονες αλλά και ασύγχρονες διαδικτυακές δραστηριότητες.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-1-2021)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-1-2021)

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 18:52

Δοϊράνη, την ώρα που βγαίνει το... ντροπαλό φεγγάρι!

Συντάκτης:

Δοϊράνη, την ώρα που βγαίνει το... ντροπαλό φεγγάρι, πάνω από τα όμορφα Αμάραντα, και ρίχνει τη ματιά του στα γαλανά νερά της λίμνης.

Κώστας Τερζενίδης

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 11:58

Ο ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί την ΤΟΜΥ Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας συνεχίζοντας το πολύπλευρο έργο του με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-1-2021)

Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζουμε  τα ειλικρινή συλλυπητήρια  όλων των εργαζομένων  μας για τον αδόκητο χαμό της Ζήνας Φουντουκίδου. Η κυρία Ζήνα, όπως εμείς την γνωρίσαμε, υπήρξε ένας αξιαγάπητος, ευγενικός άνθρωπος ο οποίος αφυπηρέτησε από τη Διεύθυνσή μας μετά από ευδόκιμη μακρά υπαλληλική θητεία.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του εδώ και 140 χρόνια, παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας  με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του.