Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, 6:33:00 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Ενόψει των Αγίων Ημερών και της Γέννησης του Θεανθρώπου εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους δημότες μας, όπου ζουν, και σε όλον τον κόσμο υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-12-2020)

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 13:31

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Συντάκτης:

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στον Υφυπουργό κ. Γ. Γεωργαντά, στους συγγενείς και οικείους του για την απώλεια της μητέρας του.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 11:56

Ανοίγουν οι Εκκλησίες υπό αυστηρούς όρους

Συντάκτης:
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφερείας ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.:80588 Κ.Υ.Α. που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β' 5509/15-12-2020 και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε χθες 15 Δεκεμβρίου 2020 υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργήσουν κατά τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου όπως αναφέρεται παρακάτω στο Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου.
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 11:06

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Μητρόπολης Κιλκίς

Συντάκτης:

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου εκφράζει διά του Ποιμενάρχου της και όλως των Ιερέων στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά τους συλλυπητήριά για την εν Κυρίω κοίμηση της μητέρας του Βασιλικής.

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Υφυποργό Γιώργο Γεωργαντά, στην οικογένεια του και τους οικείους του, για την απώλεια της μητέρας του Βασιλικής.

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Δήμος Κιλκίς την υποδέχεται όπως της αξίζει! Με χάρη και λάμψη γιορτινή στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

Δυστυχώς η δύσκολη περίοδος της πανδημίας ξαναβρίσκει μόνους κάποιους συμπολίτες μας οι οποίοι θα χρειαστουν και πάλι την βοηθεια όλων μας.

Μία κατάσταση που τη βιώνουμε όλοι μας λίγο πολύ με τον ίδιο επίπονο τρόπο, μια περίοδος ωστόσο που είναι ακόμα δυσκολότερη για κάποιους, στα πρόσωπα των οποίων βλέπουμε τις ίδιες τις οικογένειές μας και έτσι θέλουμε να τις βοηθήσουμε.....

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-12-2020)

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Αριστοτέλη Χατζηδέλιου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.