Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 10:32:03 πμ
etpa

Πολιτιστικά

"Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τον θάνατο του Μητροπολίτη Κιλκίς, στην  οικογένεια του και τους οικείους του".

Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ

Το KΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος βάζει πλώρη για τον Παγκόσμιο Ρομποτικό Διαγωνισμό!
Παρά τις δυσκολίες, τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στην προσπάθεια μας και την αγάπη μας, να κάνουμε το καλύτερο εφικτό!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-3-2021)

Τήν Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 συμπληρώθηκαν σαράντα μέρες ἀπό τήν ἐκδημία τοῦ μακαριστοῦ Γέροντά μας Πανοσιολογιωτάτου Ἀρχιμανδρίτου π.Χρυσοστόμου, Κτήτορος καί Καθηγουμένου τοῦ Ἱεροῦ Κοινοβίου Ὁσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας, μετοχίου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Σίμωνος Πέτρας ὡς ἐπίσης καί Κτήτορος καί πνευματικοῦ Πατρός τοῦ Ἱεροῦ γυναικείου Ἡσυχαστηρίου «Παναγία Ἄξιόν Ἐστιν» Μεσαίου Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Ιωαννίδη, ενός άξιου υπάλληλου  της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού και Ανθρωπίνων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς που “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο, την οποία πάλεψε με δύναμη, θάρρος και αξιοπρέπεια.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του Ν. Κιλκίς με μεγάλη συντριβή αποχαιρετά τον μακαριστό ποιμενάρχη. Στους συγγενείς, συνεργάτες και συλλειτουργούς του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ως ύστατο κατευόδιο με ευλάβεια αφιερώνουμε τους στίχους από την Ε’ Ωδή του Κανόνα του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου: «Διά θανάτου το θνητόν, διά ταφής το φθαρτόν μεταβάλλεις, αφθαρτίζεις γαρ θεοπρεπέστατα, απαθανατίζων το πρόσλημμα…»

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς 'ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ' εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ.

Ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης και η Κοινότητα Μαυρονερίου θρηνούν για τον αδόκητο χαμό του Κοινοτάρχη Δημήτρη Ιωαννίδη.

Ο εκλιπών ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά το 2019.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-3-2021)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-3-2021)