Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 7:01:32 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 23:23

Αλέξανδρος Βιλδιρίδης: Ορθή ψήφος

Συντάκτης:

«Οι πολιτικές ιδέες δεν αφορούν ποτέ μόνο εκείνον που τις υποστηρίζει ή τις διατυπώνει. Χωρίς καμία εξαίρεση, κάθε ισχυρισμός πολιτικής φιλοσοφίας είναι ισχυρισμός για το πώς πρέπει να ζουν οι άλλοι. Και κάθε διαφωνία στην πολιτική, ανεξαιρέτως, είναι διαφωνία που αφορά την ελευθερία των άλλων αυτό είναι το μοναδικό της διακύβευμα.

Το θεραπευτήριο του Ασκληπιού και την αρχαία πόλη της Μορύλλου αναζητούν οι αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς κάτω από τον οικισμό των Άνω Αποστόλων, ο οποίος βρίσκεται δεκαοκτώ χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του Κιλκίς.

O Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας πενθεί για τον απροσδόκητο θάνατο του τέως Προέδρου του και εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Δημήτριου Ταταρίδη.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς ‘ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ’ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος μέλους της, Θεόδωρου Παυλίδη.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (13-1-2016)

Η θλιβερή είδηση της αναχώρησης του Θεόδωρου Παυλίδη για το μεγάλο ταξίδι μάς κατακλύζει με ανείπωτη οδύνη. Αγαπητός στην κοινωνία του Κιλκίς, στην οποία πρόσφερε πάρα πολλά. Υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργό και δραστήριο μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς (έφεδρος λοχαγός).

Στην μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδα της Κύπρου, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, δημοσιεύτηκε, σε χώρο μισής σελίδας, στις 28.12.2020, παρουσίαση-κριτική του βιβλίου του κιλκισιώτη συγγραφέα Χρήστου Γκόλιαρη, από τον έγκριτο και γνωστό Κύπριο δημοσιογράφο κ. Κώστα Βενιζέλο.

Τώρα που τα φώτα χαμηλώνουν ακόμη περισσότερο και οι βιτρίνες των καταστημάτων παραμένουν σιωπηλές και παγωμένες, το eidisis.gr σας βάζει στη «μαγική σφαίρα» του Αλέξανδρου Περτσινίδη, με την ευχή και την ελπίδα πως δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιες γιορτές...

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 14:14

Φτωχό το Κιλκίς με την απώλεια του Θεόδωρου Παυλίδη

Συντάκτης:

Η απρόσμενη είδηση, του άδικου θανάτου, του εκλεκτού μας φίλου και συντοπίτη δικηγόρου Θεόδωρου Παυλίδη, μας γέμισε σκέψεις και περισυλλογή. Ήταν άδικος ο θάνατός στα 78 του, διότι έδωσε πολλά στην κοινωνία και είχε κι άλλα να δώσει...

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 14:12

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ για Δημήτρη Ταταρίδη

Συντάκτης:

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους οικείους του Δημήτρη Ταταρίδη πρώην συνδικαλιστή και δημοτικό υπάλληλο.