Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 12:29:48 πμ

Πολιτιστικά

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών ορθοδόξων χριστιανών ότι φέτος η Ιερά Πανήγυρις των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων, θα τελεστεί σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού, τα οποία θέσπισε η Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, εξήντα χρόνια μετά την επίσημη καθιέρωσή της, μας υπενθυμίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η θέση της γυναίκας παραμένει ευάλωτη σε έναν σκληρό κόσμο που στραγγίζει τις ελευθερίες της και υπονομεύει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε κάθε μορφής βία κατά των γυναικών που εντείνει την ανισοτιμία τους και βάζει φραγμό στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Αντιπροσωπεία πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Μανουσαρίδη Αντώνιο, Γαϊτανίδη Στέφανο και Κεσόγλου Θεόδωρο, επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 το νοσοκομείο Γουμένισσας και εξέφρασε τις ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, προσφέροντας ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, σημαντική ποσότητα φρούτων για το προσωπικό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-11-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (20-11-2015)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-11-2020)

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 14:01

ΚΔΑΠ Kinesis: Παγκόσμια ημέρα του παιδιού

Συντάκτης:
- Δικαίωμα στη ζωή μέσα σ' έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο.
- Δικαίωμα στην ανεμελιά της παιδικής αθωότητας.
- Δικαίωμα πρόσβασης στο μαγικό κόσμο της γνώσης.

Όσο πιο αδιέξοδες προβάλλουν στην ψυχολογία του λαού μας οι συνθήκες στο παγκόσμιο και τα περιφερειακά σκηνικά, ακόμη και στη δική μας κρατική-κοινωνική πραγματικότητα (από συρροή εξωγενών και ενδογενών προβλημάτων, από ένα σωρό προκλητές η άφευκτες χρείες)· άλλο τόσο παρηγορητικές και αξιοσημείωτες προφαίνουν ακόμη και οι περιστασιακές πληροφορίες για την αποτελεσματική λειτουργία θεσμών στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 21:15

Παναγιώτης Μαυρογενίδης: θέλω να χαίρομαι ό,τι κάνω

Συντάκτης:

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Γεράκη.

Είναι νέος, έξυπνος, αφοσιωμένος στην δουλειά του, πολυπράγμων, με συνεχείς αναζητήσεις και αλλεπάλληλες επιχειρηματικές επιτυχίες. Μιλάμε για τον ιδιοκτήτη του ΚΙΝESIS του ΚΑΚΤΟΥ για όσους τον θυμούνται και του Βeer house, το οποίο έχει επίσης την ίδια εξαιρετική πορεία.