Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 2:55:06 μμ

Πολιτιστικά

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 20:43

Αρχισαν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ Αθλος Κιλκίς

Συντάκτης:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Kέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Στις τέσσερις (4) όπως γνωρίζετε δομές μας στην πόλη του Κιλκίς είμασθε για ακόμη μια χρονιά έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους λιλιπούτειους φίλους μας, τα παιδιά σας, παρέχοντας τους πολύτιμα εφόδια δημιουργικής απασχόλησης καθώς και άφθονο χρόνο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-7-2020)

Με ευλάβεια και μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης, εκατοντάδες Κιλκισιώτες τίμησαν και φέτος, τον Άγιο ένδοξο Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη, παραμονή της εορτής του, στο μικρό και όμορφο πανηγυρίζοντα Ιερό Παρεκκλήσιο του λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς.

Ένα ευωδιαστό μπουκέτο από αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή προσέφερε στους Κιλκισιώτες που ανηφόρισαν στο φρεσκοβαμμένο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου ο Δήμος Κιλκίς τη δεύτερη και αισθαντική βραδιά του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.

Η ελληνική πολιτική πραγματικότητα στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης γλιστρά στο σήμερα με φόντο τα παιχνίδια εξουσίας, τους ανταγωνισμούς και τη διαπλοκή στην πολιτική κωμωδία ‘’Δάφνες και Πικροδάφνες’’ που ανεβαίνει  αύριο Τετάρτη, στις 21:00, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

«Που ‘ναι τα χρόνια» - Συναυλία-αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή υπό την μουσική διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη, θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο Κιλκίς, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του δήμου Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (21-7-2015)

Η Συντεχνία Αρτοποιών Νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" συναισθανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την προστασία της υγείας, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιήσει φέτος, την Κυριακή 19 Ιουλίου, την καθιερωμένη Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 23:01

Εγγραφές στο ΚΔΑΠ Αίας του Κιλκίς

Συντάκτης:
Aγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α., ξεκινάει από την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σας μέσω ΕΣΠΑ στο πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2020-'21". 

Αυγουστιάτικη φεγγαράδα στην Αρχαία Πύδνα με τον Περιβαλλοντικό Κιλκίς