Πολιτισμός
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 5-9-2020
Συντάκτης: Eidisis.grΚινηματογράφος, Φύση και «Πράσινες» Παραγωγές: Δράση για τη βιωσιμότητα στον κινηματογράφο την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια
Συντάκτης: Eidisis.grΜε ξεχωριστές διεθνείς συμμετοχές και τη σύμπραξη κινηματογραφικών, εκπαιδευτικών και περιβαλλοντικών φορέων, η Διεύθυνση Τουρισμού και το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν τριήμερο δράσεων για τη βιωσιμότητα στον κινηματογράφο και τον εναλλακτικό τουρισμό, με θέμα «Κινηματογράφος, Φύση και “Πράσινες” Παραγωγές: Ανακαλύπτοντας τα τοπία φύσης της Κεντρικής Μακεδονίας».
Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο εορτασμός της 107ης Επετείου Διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου
Συντάκτης: Eidisis.grΑκολουθεί το πρόγραμμα εορτασμού της 107ης Επετείου Διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 στο Πολύκαστρο.
Τρισάγιο στη μνήμη των Μικρασιατών Προσφύγων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Αγ. Κυριακής
Συντάκτης: Eidisis.grΤρισάγιο στη μνήμη των Μικρασιατών Προσφύγων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Αγ. Κυριακής.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 4-9-2020
Συντάκτης: Eidisis.gr100 Χρόνια Θεοδωράκης - Μουσική εκδήλωση στο ανοιχτό θέατρο Ευρωπού το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025
Συντάκτης: Eidisis.gr4ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης - Ένα μοναδικό ξεφάντωμα μουσικής και χορού
Συντάκτης: Eidisis.grΓράφει η Αναστασία Κάνη.
Για 4η χρονιά η Αξιούπολη ντύθηκε στα χρώματα της καρδιάς της. Χρώματα που δεν βρίσκονται σε παλέτες ζωγράφων, αλλά στις παραδοσιακές φορεσιές κάθε τόπου, στους ήχους των οργάνων, στα βήματα των χορών, στα πρόσωπα των ανθρώπων. Ένα μοναδικό ξεφάντωμα μουσικής και χορού ήταν το 4οΠολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης.
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κιλκίς πάει στη Λειβαδιά
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κιλκίς διοργανώνει διήμερη εκδρομή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Λίνα Μενδώνη: Το Γυναικόκαστρο είναι σύμβολο ιστορίας, ταυτότητας και βιώσιμης ανάπτυξης
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινίασε το έργο φωτισμού και μακροανάδειξης του Βυζαντινού Φρουρίου Γυναικοκάστρου, ενός από τα σημαντικότερα μνημεία της βυζαντινής οχυρωματικής αρχιτεκτονικής, στη Βόρεια Ελλάδα.
Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κιλκίς: Εκδρομή στη Λειβαδιά
Συντάκτης: Eidisis.grΔιοργανώνουμε διήμερη εκδρομή το Σάββατο 27 με Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου που περιλαμβάνει την 1η ημέρα Επισκέψεις στις μικρές ολοστρόγγυλες λίμνες Ζερέλια Αλμυρού Μαγνησίας, το Μνημείο Γοργοποτάμου, την Παύλιανη Φθιώτιδας σε υψόμετρο 1.040 μτρ στην Οίτη με ονειρώδες πάρκο αναψυχής και γεύμα στις ταβέρνες της, τον Λέοντα της Χαιρώνιας στην Π.Ε.Ο. για να καταλήξουμε στην Λειβαδιά για διανυκτέρευση στο Levadia Hotel *** 3 αστέρων.