Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, 1:50:48 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της συναδέλφισσας Ζωής Ιωάννου, νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο μας.

Προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στη νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης, εκκινούμε έναν κύκλο διαδικτυακών εισηγήσεων και σεμιναρίων για την περίοδο 2020-21 με θέμα "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Ιστορία-Παράδοση-Πολιτισμός".

Με θλίψη, οδύνη και στενοχώρια, πληροφορηθηκε η κοινή γνώμη του νομού μας, σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, την απώλεια της Ζωής Ιωάννου, εργαζόμενης στον τομέα υγείας στο νοσοκομείο Κιλκίς, από τον κορωναίο. 
Με πίστη και θάρρος δίνουν τη μεγάλη μάχη απέναντι στην πανδημία οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής· ιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, ΕΚΑΒ -όλοι μαζί. 

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου μας, Ζωής Ιωάννου, που έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από πολυήμερο και άνισο αγώνα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερη  λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός ακόμη ανθρώπου του υγειονομικού κόσμου, νοσηλεύτριας  των Ε.Ι. του Γ.Ν. Κιλκίς, της Ζωής Ιωάννου.

Χριστουγεννιάτικες ολόθερμες ευχές από την πόλη του Κιλκίς με το φακό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Γράφει ο Τάσος Γιοβανούδης

Χριστούγεννα, η γιορτή των παιδιών. Οι παιδικές αναμνήσεις, πιο ζωντανές φέτος από τις προηγούμενες χρονιές, έρχονται στο νου των μεγάλων παιδιών, της τρίτης ηλικίας, στην οποία ευτύχησα να βρίσκομαι και εγώ.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 11:08

Βίντεο - Φωτεινές, ολόθερμες ευχές από την Παιονία

Συντάκτης:

Φωτεινές, ολόθερμες ευχές από την Παιονία - Αξιούπολη, Γουμένισσα, Ευρωπός.

Λαέ του Θεού χριστώνυμε και ως εκ τούτου περιούσιε και ευλογημένε της Ι. Μητρ. Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, ο Κύριος μετά πάντων υμών ευλογών και αγιάζων ημάς.