Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2025, 7:40:59 πμ

Πολιτισμός

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-6-2025)

Ξεκινάμε λοιπόν τις προβολές μας στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό με μια ταινία που έχει όχι μόνο έναν κορυφαίο πρωταγωνιστή, τον Ματ Ντίλον, αλλά και χρώμα και τοπίο Ελληνικό.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στον Ευρωπό – Ν.Κιλκίς την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, για αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες  Φούλατζικ  της Μικράς Ασίας και Τσαντώ της Ανατολικής Θράκης. Αναλυτικότερα:

Ο εορτασμός της 112ης επετείου της Μάχης του Κιλκίς συνέπεσε φέτος με την έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ‘’Χορού Τέρψις’’ του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Με παραδοσιακό λαϊκό γλέντι γιορτάστηκε, χθες βράδυ, στη μαγευτική τοποθεσία του παρεκκλησίου της Παναγίας της Αρβανίτισσας, στις Μάνδρες, η τοπική ιερά πανήγυρη.

Μια όμορφη εκδήλωση στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 112 έτη από την απελευθέρωση του Κιλκίς πραγματοποίησε η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Πόντος» στην αίθουσα του 2ου ορόφου της ΛΑΦ Κιλκίς, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025, με ελεύθερη για το κοινό.

Πανηγυρικές εκδηλώσεις Αγίου Πέτρου 2025 με μουσική συναυλία στην κεντρική πλατεία.

Η Χορωδία του Π.Σ. Πολυπέτρου συμμετείχε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025 στην Τελετή Υπόσχεσης Ορκωμοσίας των Νέων Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Γουμένισσας.

Η επίσημη θεατρική παράσταση «MIRACULOUS: Ιστορίες των Ladybug & Cat Noir» θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στο Κιλκίς στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 8:45μ.μ.

Σελίδα 1 από 877