Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 9:21:00 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 20:09

Η “Ανάσα Ευαισθησίας” ευχαριστεί

Συντάκτης:

Tο Δ.Σ και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» κι εθελοντές, ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο τα πακέτα τροφίμων εν όψει εορτών, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας δίπλα σε άπορες οικογένειες και ευπαθών ομάδων.

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Γίτσου, ενός ανθρώπου της προσφοράς, με όλη την σημασία της λέξης. Νικήθηκε μετά από έναν άνισο αγώνα από την επάρατη νόσο.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Γιώργου Γίτσου και τους οικείους του, για την απρόσμενη απώλεια του ανθρώπου, οικογενειάρχη, εκπαιδευτικού, αυτοδιοικητικού και επί σειρά ετών παράγοντα του ποδοσφαιρικού Σωματείου Απόλλων Ευρωπού.

Η Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς πρόκειται να διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία στο Γ.Ν.Ν. Κιλκίς από την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2021 ως και την  Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 . Λόγω της έξαρσης της πανδημίας του Covid-19 και την επιβολή των μέτρων για την ανάγκη περιορισμού διασποράς η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί μόνο στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 11:48

Θεοφάνεια (από τα παλιά) στο νομό Κιλκίς

Συντάκτης:

Θεοφάνεια (από τα παλιά) στο νομό Κιλκίς

«Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά οδύνη ένα σπουδαίο άνθρωπο, έναν αγαπημένο φίλο. Ο Γεώργιος Γίτσος είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας γενιάς που πάλεψε σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και κατόρθωσε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να προοδεύσει.

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε έναν μεγάλο άνδρα, το Γιώργο Γίτσο, που σφυρηλάτησε με τις αρχές και τη στάση ζωής του όσο λίγοι, το αυτοδιοικητικό στερέωμα και πέτυχε να επιβάλλει συνθήκες ανάπτυξης θωρακίζοντας την Κοινότητα και το Δήμο Ευρωπού με επίζηλες υποδομές.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 17:56

Κώστας Κιλτίδης: Αντίο Φίλε Γιώργο Γίτσο!

Συντάκτης:

Με θλίψη και με πόνο βαθύ στην ψυχή μου αποχαιρετώ τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη πρώην Δήμαρχο Ευρωπού, Γιώργο Γίτσο.

Φτωχότερη είναι από σήμερα η κοινωνία του νομού μας, η τοπική αυτοδιοίκηση και η μεγάλη παράταξη της ΝΔ, μετά την απώλεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΤΣΟΥ, τέως Δημάρχου Ευρωπού και εκ των λίγων ανθρώπων που υπηρέτησαν τον α' βαθμό της αυτοδιοίκησης επί μακρόν με συνέπεια και με επιτυχία.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, για την απώλεια του Γιώργου Γίτσου: