Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 1:03:08 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Ο Δήμος Κιλκίς τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης με επισκέψεις στο βάθος της πολυκύμαντης ιστορίας του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 12:24

Δημήτριος: Ποιμαντορικό μήνυμα για την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Αδελφοί μου χριστιανοί, για άλλη μια χρονιά, βρισκόμαστε ίσως στην πιο σημαδιακή ιστορική εορτή της Εκκλησίας. Σήμερα είναι Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου των εκλεκτών μελών μας, Αθανασιάδου Άννας και Φουντουκίδου Ζηνοβίας (Ζήνα), σε συνεδρίασή του που έγινε δια περιφοράς (τηλεφωνικά,) την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 αποφάσισε ομόφωνα:

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 10:12

Το Κέντρο Υγείας Κιλκίς ευχαριστεί την ΕΑΣ Θεσσαλονίκης

Συντάκτης: Eidisis.gr

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύµβουλο της ΕΑΣΘ Α.Ε. κ. Τσιχήτα Χρήστο, καθώς και στον Γενικό Διευθυντή και συντοπίτη µας κ. Γιαννόττουλο Κωνσταντίνο, για την ευγενική προσφορά τους προς το  Κέντρο Υγείας Κιλκίς μιας ολοκληρωμένης µονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Η επόμενη δράση της ομάδας save your hood του Κιλκίς είναι για την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, στο Εκκλησάκι του Αγίου Θεράποντα. Όποιος θέλει να συμμετάσχει θα χρειαστεί 1 σακούλα, γαντάκια και μασκούλα.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) σας προσκαλούν στο 1ο Συμπόσιο Φαρμακοποιών με θέμα: «Βιταμίνες και Ιχνοστοιχεία στην εποχή της COVID-19. Η Συμβολή του Φαρμακοποιού στην ενημέρωση του πολίτη», την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, από τις 10:30 – 15:30.

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 08:36

Eπανασυντονίζουμε τους τηλεοπτικούς δέκτες σήμερα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Tην Παρασκευή 19/03/2021 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων που εκπόνησε η Πολιτεία και αφορά τις περιοχές: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική.

Όπως μας ενημερώνει η κα Σοφία Τερζή, στη μεγάλη κινητοποίηση που έγινε στην Ευκαρπία για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Θεσσαλίας ενεργός ήταν ο ρόλος και των μικρών παιδιών του δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας, που ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-3-2021)

Τη Δευτέρα 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια διαδικτυακή συνάντηση γονέων με θέμα: Πως θα προστατεύσω και με ποιον τρόπο θα ενημερώσω σωστά το παιδί μου για την σεξουαλική κακοποίηση; Μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης, και μια αρκετά ενδιαφέρουσα ενημέρωση από την αρμόδια παιδοψυχολόγο κ. Ειρήνη Ρέρα!