Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 5:24:18 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Την οπτική της ανάδειξης της Κεντρικής Μακεδονίας ως κινηματογραφικού προορισμού παρουσίασε το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση που διοργάνωσε το Thessaloniki Convention Bureau.

Με ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό που βήμα- βήμα υλοποιείται, προχωρά η διοίκηση του δήμου Παιονίας με στόχο την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της περιοχής.

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 09:22

Το Κιλκίς δεν είναι Ζώνη Υποβαθμισμένου Τοπίου

Συντάκτης:

Γράφει ο Βασίλης Ιωαννίδης – Γεωπόνος.

Η Ζώνη Υποβαθμισμένου Τοπίου προσδιορίζεται στην απόφαση με αριθμ.ΥΠΕΝ/ΔΧΩΡΣ/73483/852, άρθρο 11,(ΦΕΚ 485/Δ/20.08.2020) της έγκρισης αναθεώρησης του Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά τις περιοχές:

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας: Ο καρκίνος αντιμετωπίζεται με...

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-2-2021)

Οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο χάνουν τη ζωή τους, και έντεκα περίπου  εκατομ μύρια νοσούν από τον καρκίνο κάθε χρόνο.

Ο καρκίνος είναι ένας γενικός όρος που περιγράφει μια ομάδα νόσων που προσβάλλει οποιο δήποτε σημείο του σώματος.

Μπορεί η φυσική παρουσιά των παιδιών στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids να έχει απαγορευθεί λόγω των συνθηκών που επικρατούν, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και με την αλληλεπίδραση μεταξύ των εκπαιδευτικών των δομών και των μικρών μαθητών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-2-2021)

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 11:20

Συλλυπητήριο μήνυμα για την Ζωγραφία Αμοιρίδου

Συντάκτης:

Το προσωπικό του ΚΔΒΜ 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ, εκφράζει τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στο διευθυντή της εταιρείας κ. Παναγιώτη Αμοιρίδη και στην οικογένειά του, για τον απρόσμενο χαμό της μητέρας του Ζωγραφίας Αμοιρίδου.

Ήταν Οκτώβρης του 2006 (15-10-2006) όταν σύσσωμη η κοινωνία του Άσπρου με πόνο ψυχής αποχαιρετούσε ένα εκλεκτό μέλος της , τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΩΡΤΣΟ που ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο εγκατέλειπε τον μάταιο τούτο κόσμο.