Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, 5:51:38 πμ

Πολιτιστικά

Ο Χρήστος Ίντος παρουσιάζει το ιστορικό του λεύκωμα «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» - Παιονία, από τα μυθικά χρόνια στον 21ο αιώνα την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου στις 11:30.

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 11:29

Καθαρά Δευτέρα στο καρναβάλι του Άσπρου

Συντάκτης:

Σας περιμένουμε όλους στο 37ο καρναβάλι Άσπρου για να γλεντήσουμε παρέα.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Φαίδωνα Γραμματικόπουλου, ιδρυτή της βιομηχανίας αρτοποιημάτων «Φαίδων Α.Ε.», ενεργού επιχειρηματία και τ. μέλους του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, στο Πολύκαστρο, και στο χώρο της κεντρικής πλατείας, θα υποδεχθούμε πιστό αντίγραφο της ιστορικής θαυματόβρυτης εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας εξ Ιεροσολύμων από το Λουτράκι Κορινθίας, την οποία θα μας κομίσει ως μόνιμο σέβασμα και προσφύγιο ελπίδας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Η επίσημη υποδοχή με τη συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Δημητρίου, η ενθρόνιση της εικόνας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου και το όλο πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

Ευχαριστεί θερμά 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''Οι Παίονες", την Παρασκευή 15 Μαρτίου διοργανώνει λαϊκή βραδιά στο cafe-bar 'Επέστρεφε' στην Γουμένισσα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη και τον ενθουσιασμό που αγκαλιάσατε την παράσταση της θεατρικής σκηνής της Τέχνης, «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού», του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.  

Η παρουσία σας στο κατάμεστο θεατράκι της τέχνης μας δίνει δύναμη και σας υποσχόμαστε ότι, όσο αντέχουμε, θα υπηρετούμε την υπέροχη τέχνη του θεάτρου!

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 10:55

Καθαρά Δευτέρα στη Φύσκα

Συντάκτης:

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Φυσκιωτών σας καλεί να γιορτάσετε τα Κούλουμα στη Φύσκα με παραδοσιακά εδέσματα.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του μέλους της Out of Focus, Θανάση Τζανακάκη, με θέμα: “Φύση, χρώματα και αισθήσεις”, στην γκαλερί της Λέσχης, Αγνώστου Στρατιώτου 3, πίσω από τη Ρωμαϊκή Αγορά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-3-2019)