Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:35:40 πμ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 10:39

Περισσότερα και καλύτερα χρόνια

girokomeio


Ευχής έργο θα είναι να πούμε κάποτε ότι οι άνθρωποι δεν ζουν μόνο απλώς περισσότερο, αλλά και ζουν καλύτερα. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της διοικήτριας του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς κ. Αναστασίας Τζελέπη στον χαιρετισμό της στην εκδήλωση με την οποία τιμήθηκε η παγκόσμια Ημέρα της τρίτης ηλικίας στο Κιλκίς το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.
Σε μια ζεστή εκδήλωση παρουσία των περιθαλπόμενων ηλικιωμένων τους οποίους τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Φλωρίδης, ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος»  Θεσσαλονίκης Γιώργος Φραγκίδης κ.α. η διοικητής του Οίκου Ευγηρίας  Αν. Τζελέπη στον χαιρετισμό της είπε τα εξής:
Σας καλωσορίζω στη σημερινή γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της 3ης Ηλικίας και σας ευχαριστώ ου μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ο Οίκος Ευγηρίας και ΘΧΠ στα πλαίσια της προνοιακής πολιτικής για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των περιθαλπομένων. Ευχής έργο είναι να πούμε κάποτε ότι οι άνθρωποι δεν ζουν απλώς περισσότερο, αλλά ζουν καλύτερα.
Σήμερα που γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους και διαβεβαιώνουμε στα περήφανα γηρατειά ότι η πολιτεία ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, τους στηρίζει και καταθέτει το σεβασμό της προς όλους τους απόμαχους της ζωής.
Η παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας είναι σήμερα, η ώρα όμως της τρίτης ηλικίας για όλους έρχεται αργά ή γρήγορα. Ας μην το ξεχνούμε αυτό. Ας φερόμαστε στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας όπως θέλουμε να φέρονται σ’ εμάς όταν θα έχουν παραδώσει τα ηνία της κοινωνικής ευθύνης στις επόμενες γενιές.
Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστώ πολύ όλους τους προμηθευτές μας – χορηγούς για την ευγενική τους προσφορά στα είδη που χρειαστήκαμε για την όμορφη αυτή εκδήλωση. Επίσης ευχαριστούμε το ΚΑΠΗ Κιλκίς που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για να συμμετάσχει στην εκδήλωση.
Χρόνια πολλά σε όλους.