Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:01:45 μμ
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 12:58

Στα «Πλατάνια» της Πλατανιάς Χόρεψε η τρίτη ηλικία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2009 στην ταβέρνα «Πλατανιά» στην Πλατανιά, η ετήσια Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων «Οι Ακρίτες». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Πλατανιάς και συγκέντρωσε φίλους και μέλη του Συλλόγου από όλη τη γύρω περιοχή.


Την ευχάριστη βραδιά με ποντιακή μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και πλούσιο πρόγραμμα υποστήριξαν μουσικά οι αδελφοί Ιακωβίδη και ο Ε. Κουρουκλίδης. Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν συμβολικά οι γηραιότεροι παριστάμενοι στην εκδήλωση Καρακατσανίδου Μ., 83 ετών και Κοτσαηλίδης Ι., 79 ετών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πολυκάστρου Σμυδάκης Δ., ο Αιδεσιμότατος πατήρ Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι Σκαντζούρης Λ., Αναστασιάδης Α., Ευθυμιάδης Λ., ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ευζώνων Τουλκερίδης Ιγνάτιος και τα μέλη του Τ.Σ. Τσιμπασίδης Χρήστος και Αμανατίδου Πίστη, ο επίτιμος πρόεδρος των «Ακριτών» Αθανασιάδης Β. και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του τόπου μας.
Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων «Οι Ακρίτες» ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, τις γυναίκες μέλη των «Ακριτών» και του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Πλατανιάς που ετοίμασαν τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση και τους χορηγούς της βραδιάς Β-Κ. Κιουρτσίδη, Χ. Τσανασίδη, Χ. Ζαραλή, Φ. Βασιλειάδη, Δ. Παντελίδη, Χ. Παντελίδη, Ν. Παντελίδη, Π. Παπουλίδη, Μ. Αμανατίδη, Ε. Καρυωτούδη και Θ. Αμανατίδη.