Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 6:27:50 μμ
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 01:05

Στέγαση του Λυκείου Ελληνίδων στο Πνευματικό Κέντρο Μητρόπολης


lykeio-ellhnidon
Υπογράφτηκε συμφωνία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και του Λυκείου Ελληνίδων (παράρτημα Κιλκίς) για την παραχώρηση του 3ου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως, προκειμένου να στεγάσει τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Η συμφωνία προβλέπει την παραχώρηση με συμβολικό μηνιαίο μίσθωμα των 50 ευρώ και αύξηση κατά 10 ευρώ ανά πενταετία με την προϋπόθεση και τον όρο της ανακαίνισης του ορόφου με δαπάνες του Λυκείου Ελληνίδων, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από συζητήσεις αρκετών μηνών και υπογράφτηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ και την πρόεδρο του ΛΕΚ κ. Δάφνη Νιάκα παρουσία και του μέλους του ΛΕΚ κ. Χρύσα Χατζηβασιλείου.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νιάκα δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένη την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι το ΛΕΚ με πλούσια δράση στα κοινά και μεγάλη συμβολή στην διατήρηση της παράδοσης αποκτά μετά από 20 χρόνια δράσης το δικό του χώρο και αυτό χάρη στο ενδιαφέρον που έδειξε ο Σεβασμιώτατος, εξέλιξη η οποία πρόκειται να δώσει νέα ώθηση στις δραστηριότητες των τμημάτων του Συλλόγου ενώ από την πλευρά ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τις δραστηριότητες τους, έχοντας την αμέριστη στήριξη της τοπικής εκκλησίας.