Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 3:57:21 μμ
etpa
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:19

Συνεργασία του Λυκείου με φορείς της πόλης

Συντάκτης:
Η αρχή της “σχολικής” χρονιάς του Λυκείου των Ελληνίδων σφραγίστηκε με τη συνεργασία του με τοπικούς φορείς της πόλης, το Δήμo και της Νομαρχίας.Στην αρχή του μήνα, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, το Λύκειο εμφανίστηκε στις κεντρικές εκδηλώσεις της εμποροπανήγυρης του Δήμου.
 Επίλεκη ομάδα των παιδικών και εφηβικών τμημάτων είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από την Ανατολική Θράκη, φορώντας εντυπωσιακές φορεσιές της περιοχής. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά φέτος, το Λύκειο συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση του Δήμου με φορείς της πόλης. Προβάλλοντας τοπικές φορεσιές και δείγμα της δουλειάς του, φωτογραφίες και βίντεο από τις παραστάσεις του, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό κατά τα 15 χρόνια της δράσης του, ήρθε σε επικοινωνία με τους κατοίκους της πόλης, δίνοντας πληροφορίες για τη λειτουργία του συλλόγου κατά την επόμενη χρονιά.Στο τέλος του μήνα, εκπροσωπώντας τη Νομαρχία, η ομάδα παραστάσεων του Λυκείου εμφανίστηκε με χορούς και τραγούδια από τη Βόρεια Ελλάδα στην έκθεση βιολογικών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς.
Ο νέος μήνας ετοιμάζεται να ξεκινήσει με τη λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί αγιασμός για τα παιδικά τμήματα του Λυκείου, στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στις 10.00 π.μ. Οι εγγραφές ωστόσο συνεχίζονται, τόσο για τα τμήματα χορού, όσο και για τα μέλη καθημερινά 6-8 στα γραφεία μας Ν. Παναγιώτου 7. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 27684.