Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 7:49:41 πμ
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 21:29

Χαρά, χορός και τιμή σ’ εκείνους που πρόσφεραν

ag-tryfon
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, συνεπής και φέτος στη διάθεση του για ψυχαγωγία, διεξήγαγε με επιτυχία, την Κυριακή 2 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο «Παρυφές», τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του.
Με την πλειονότητα των καλεσμένων παρόντων τα χαμόγελα πλημμύρισαν την αίθουσα ενώ το κέφι και η έντονη διάθεση για χιούμορ και ξεφάντωμα χαρακτήρισαν την εκδήλωση ως μια ανεπανάληπτη βραδιά.
Την  έναρξη έκανε η γραμματέας κα. Ελένη Λεονταρίδου, ενώ ο πρόεδρος κ. Αστέριος Τάτσης ευχαρίστησε τους χορηγούς της Γουμένισσας και της ευρύτερης περιοχής, που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά μέσα στη δύσκολη οικονομική περίοδο.  Σύντομο χαιρετισμό απήυθυναν ο αντιπερειφερειάρχης κ. Γκουντενούδης και ο αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Σιωνίδης.
Το χορευτικό πρόγραμμα άνοιξε το εφηβικό τμήμα προσφέροντας θέαμα από παραδοσιακούς θρακιώτικους αλλά και σύγχρονους ελληνικούς χορούς, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την παρουσίαση τους. Το κέφι βέβαια εκτοξεύθηκε με την εμφάνιση της ορχήστρας του Τριαντάφυλλου Ασαρτζή, του Παναγιώτη Μοσχοίδη στο τραγούδι και φυσικά του Χρήστου Νίκλη στο τουμπερλέκι. Το κοινό κατέκλυσε την πίστα και δημιουργήθηκε ένα ασταμάτητο ξεφάντωμα.
Ιδιαίτερη τιμή αποδόθηκε στους κ. Παναγιώτη Μήτσα και κ. Στέργιο Ρήτο για την πολύτιμη συμβολή τους επί σειρά ετών στην Ιερά Πανήγυρι του Αγίου Τρύφωνα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Γκουντενούδης, οι αντιδήμαρχοι κ. Σιωνίδης και κα. Παλάνη, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Αλίρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πρώην Δήμαρχος Αξιούπολης κα. Συμεωνίδου, ο περειφερειάρχης δασών κ. Παπαδημητρίου, ο Διοικητής του 307ου ΤΣΑΥ Βόλου κ. Τοσιλιάνης, ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας κ. Τραχανίδης, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Γουμένισσας κ. Παπαλέξης, ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ Γουμένισσας κ. Χατζηβασιλείου, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας (ΠΟΣΑΡ) και του Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδας, πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος κόσμου.  Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον κ. Ζαχαριάδη Βασίλη ο οποίος πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο προσφέρει από μια δημιουργία του στο σύλλογο. Τυχερή φέτος αναδείχτηκε η κα. Μητρετώδη.
Για μια ακόμα φορά ο σύλλογος έδωσε ξεχωριστό χρώμα με την εκδήλωση του και ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του. Και του χρόνου!