Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 5:40:32 πμ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:14

Υποδοχή νέου έτους από το Σύλλογο Μανδρών

Δένδρο και λαμπιόνια, παραμύθια και δώρα με συντροφιά τον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη, τραγούδια, χορούς και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδήλωσης για την Πρωτοχρονιά του ΜΠΣ Μανδρών, την Τετάρτη 30/12.


Ο κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς στην αίθουσα του συλλόγου και αποζημιώθηκε με το παραπάνω. Όπως κάθε χρόνο, ο Αϊ Βασίλης κατέφθασε στις Μάνδρες, καλεσμένος του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού, εν μέσω βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, όχι πάνω σε μια παραδοσιακά στολισμένη ελληνική βάρκα, όπως πέρσι, αλλά με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι και την συντροφιά ξωτικών και χιονάνθρωπων.
Τα παιδιά υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον αγαπημένο τους άγιο ο οποίος, αφού βεβαιώθηκε ότι όλα τους ήταν καλά παιδιά όλο το χρόνο, τους μοίρασε τα δώρα τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο για το νέο έτος. Ακολούθως, τα μέλη του συλλόγου μοίρασαν σε όλους παραδοσιακά γλυκίσματα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Γαλλικού, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά». Στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι για όλους μας μια όμορφη υπόθεση. Τις μέρες αυτές οι εορταστικές εκδηλώσεις των συλλόγων μας ας χαρίζουν σε όλους μας μοναδικές στιγμές χαράς και ας μας θυμίζουν το θείο δώρο της προσφοράς σε όλους τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σ' όλους, υγεία και χαρά με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο».
Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ν. Κιλκίς, κ. Γιαννόπουλος Κ., ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Γαλλικού, Αλέξανδρος Σαββίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Γαλάνης Δημήτριος.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρών ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Γαλλικού, τον Δήμαρχο κ. Θεοδωρίδη για την χορηγία του και τις εταιρίες ΛΙΑΠΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΡΤΟΖΑ για τα γλυκίσματα που προσέφεραν, και εύχεται σε όλο τον κόσμο, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη.