Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 10:54:31 πμ

Σχόλια

Με χιούμορ αντιμετώπισαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ το πρωινό ψύχος που επικρατούσε σήμερα το πρωί εκτός κτηρίου, -4,5 βαθμούς, αλλά και εντός κτηρίου, μιας και τα παράθυρα έπρεπε να ήταν ανοιχτά λόγω αντιμετώπισης της πανδημίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που προχώρησαν σε κατάληψη του κτηρίου.

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:02

Ο Θεόφιλος της Βάθης (Ραγιάν) και της ποντιακής κουζίνας

Συντάκτης: Eidisis.gr

«Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης -ιθύνων νους της παραγωγικής μονάδας «Ραγιάν». Ένας άνδρας με πολύ τσαγανό, μπόλικο πείσμα, λατρεία για την οικογένειά του και αφοσίωση στην παράδοση», έτσι όπως τον παρουσίασε ο Γαστρονόμος της Καθημερινής.

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 13:11

Μας τιμά η αντιγραφή των κειμένων μας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Γράψαμε την Παρασκευή για την κοπή πίτας της εταιρείας Viokar Plus. Σήμερα, Δευτέρα, διαβάζουμε κατά λέξη το κείμενό μας σε ανάρτηση άλλης τοπικής εφημερίδας!

Κι είπαμε να το φιλοσοφήσουμε: Μας τιμά η αντιγραφή των κειμένων μας!

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 20:29

Τζιτζικώστας - Βεργίδης πάνε μαζί...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες την απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τους ορισμούς των αντιπεριφερειαρχών και ειδικότερα για το ν. Κιλκίς τον εκ νέου ορισμό του Ανδρέα Βεργίδη ως επικεφαλής Αντιπεριφερειάρχη στην ΠΕ Κιλκίς.

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 23:20

Επειγόντως ζητούνται...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ζητούνται επειγόντως εντός της Αποκλειστικής Ζώνης του Δήμου Κιλκίς πρόχειροι σκουπιδότοποι, ακούρευτα δέντρα, σπασμένα ρείθρα πεζοδρομίων, πεσμένοι κάδοι απορριμμάτων και γενικώς παν ό,τι χρησιμεύει για την ανάδειξη των «αδιαμφισβήτητων εγκληματικών ευθυνών του Δημάρχου Κιλκίς».

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 23:18

Κύμα ήταν και πέρασε

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ξεφούσκωσε το κύμα των καταλήψεων στα γυμνάσια και λύκεια του νομού. Την Παρασκευή όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τελούσαν υπό κατάληψη, αλλά τα μαθήματα έγιναν με το σύστημα της τηλεκπαίδευσης.

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 10:08

Ευχαριστίες Βαρθολομαίου προς Παπακώστα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Όπως είχαμε αναφέρει, τα φετινά Θεοφάνεια στη Δοϊράνη ήταν από τα πιο λαμπρά. Η παρουσία του νέου Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίου, ο καλός καιρός, η ανάγκη του κόσμου να συμμετάσχει, αλλά και τα έργα ανάπλασης στην προβλήτα, έδωσαν ξεχωριστεί λαμπρότητα στην εκδήλωση.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 20:43

Δώρον άδωρον!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Εντός ολίγων ημερών θα τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή του για το ηλεκτρονικό διαζύγιο. Τάδε έφη σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Θα θυμάστε πως πριν κάμποσους μήνες σηκώθηκε πολύς θόρυβος με τις κινητοποιήσεις που προκαλούσαν οι τεθέντες σε καθεστώς αναστολής εργασίας ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς και στις λοιπές κρατικές δομές υγείας.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 20:58

Αυτούς έχουν, αυτούς εμπιστεύονται

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η απλή αναλογική έχει τις συνέπειές της και στον ορισμό -την επιλογή καλύτερα- των αντιδημάρχων. Άλλο είναι να διαθέτεις 20 συμβούλους κι άλλο 12-13. Γηγενείς εννοείται διότι οι εκ μεταγραφής χρειάζονται χρόνο να ωριμάσουν. Να πάρουν τον χρόνο τους οι γηγενείς, να χορτάσουν δόξα και να αφήσουν εν τω καιρώ τω δέοντι χώρο και για τους νεήλυδες στην παράταξη.

Σελίδα 1 από 577