Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 4:09:53 μμ

Σχόλια

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 15:24

Περί πλευρικών διοδίων και της απόφασης του Σ.τ.Ε.

Συντάκτης:

Επειδή μπορεί να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της προσφυγής του Δήμου Παιονίας και της Κίνησης Πολιτών κατά των πλευρικών διοδίων στο ύψος του Πολυκάστρου επί της ΠΑΘΕ δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ή πολύ περισσότερο να ξηλωθούν.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 20:54

Αυξήσεις 30% σε μια μέρα...

Συντάκτης:

Θα θυμάστε τις ένδοξες ημέρες της αλλαγής νομίσματος, όταν ο καθένας τιμολογούσε όσο ήθελε ή είχε ανάγκη τα προϊόντα του και μέσα σε μια εβδομάδα οι τιμές εκτοξεύτηκαν κάπου 25%.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 10:39

Ο Απόλλων και το Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς

Συντάκτης:

Σήκωσε πολύ σκόνη το θέμα της παραχώρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς του δημοτικού γηπέδου Κιλκίς στον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) για να το χρησιμοποιεί ως έδρα στους αγώνες Κυπέλου και πρωταθλήματος γ’ εθνικής.

Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και μεταξύ των θεμάτων είναι και η ενοικίαση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στην παραλία της Δοϊράνης και δίπλα στο Μουσείο Λίμνης. Καταγράφουμε ως σημαντικό το θέμα για τον απλούστατο λόγο ότι η λειτουργία του σχετίζεται με την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 19:43

Υπερφίαλοι πριν την πτώση

Συντάκτης:

Θυμόμαστε κάποτε, αρχές της πρώτης δεκαετίας του 2000, στο ΠΑΣΟΚ συνεπαρμένοι από τις δυο νίκες κολλητά υπό τον Σημίτη, έσπαγαν πλάκα με τη ΝΔ. Και ανέκδοτα κυκλοφορούσαν για την ταύτιση της Ν.Δ. με τις ΜΚΟ.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 19:30

Οι ασυμβίβαστοι

Συντάκτης:

Προκάλεσε όχι απλά αίσθηση, αλλά θαυμασμό στα υψηλά κλιμάκια της Χαριλάου Τρικούπη η επιτυχία της εκδήλωσης που οργάνωσε το τοπικό ΠΑΟΚ, η Νομαρχιακή του Επιτροπή υπό τον Λάζαρο Παζαρτζικλή και συμμέτοχους όλα τα μέλη της, όπου και εγκαινιάστηκε η λειτουργία των γραφείων της.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 20:49

Μηδαμινόν το πρόβλημα

Συντάκτης:

Επειδή συχνά πυκνά διαβάζουμε πως σε όμορους νομούς κάποιοι δήμοι προσφεύγουν δικαστικά κατά εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας διότι δεν αποδίδουν τα εισπραττόμενα δημοτικά τέλη, ρωτήσαμε και μάθαμε πως στο Δήμο Κιλκίς δεν υφίσταται παρόμοιο θέμα.

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί μία από τις ευχάριστες αναμνήσεις της νιότης, διότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την βιολογική και πνευματική μας εξέλιξη.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 11:38

Ήταν όλα τέλεια

Συντάκτης:

Για τη μουσική και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη τι να πούμε που δεν έχει λεχθεί;
Ο χώρος μαγικός στο κέντρο της πόλης, υποβλητικός και λίαν φιλόξενος.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 21:54

Περιμένουμε υπεύθυνη ενημέρωση

Συντάκτης:

Ο Δήμος Παιονίας έστειλε ανακοίνωση ότι η γέφυρα Πολυκάστρου-Αξιούπολης στον Αξιό, χρειάζεται αντικατάσταση. Να χτιστεί καινούργια. Η περιφερειακή σύμβουλος Δέσποινα Χαραλαμπίδου αναδεικνύει το θέμα με ερώτησή της προς Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα αναφερόμενη σε προβλήματα της υφιστάμενης γέφυρας.

Σελίδα 1 από 589