Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 1:30:35 πμ
etpa

Σχόλια

Είναι να μην διακρίνεσαι για τον μεταρρυθμιστικό σου οίστρο… Να ξημεροβραδιάζεσαι στα δελτία ειδήσεων διακηρύσσοντας το τέλος των συριζέικων ιδεοληψιών και των λαϊκιστικών μύθων.
Να εμφανίζεσαι εσύ ο υπουργός Χατζηδάκης ως ο προφήτης του εκσυγχρονισμού και του ευρωπαϊκού πνεύματος.

Προασπίζονται το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να μην υποχρεώνονται σε εμβολιασμό, αν δεν το επιθυμούν, διακηρύσσουν όσοι οργανώνουν τα πρόσφατα συλλαλητήρια.

Είναι μια πρόοδος κι αυτό όταν συνεκτιμηθεί ότι ο ίδιος πάνω κάτω λαός δικαιωματιστών διαδήλωνε πριν μήνες κατά της μάσκας αμφισβητώντας την πανδημία.

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 19:28

Όταν αποχωρήσει ο υπάλληλος, θα φέρουμε από το Πολύκαστρο...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Αναφορά του προέδρου της κοινότητας Γουμένισσας σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης του Ταχυδρομικού Γραφείου Γουμένισσας κατέθεσε προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρρακάκη ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης.
Στην απάντησή τους τα ΕΛΤΑ, δια του κ. Πιερρακάκη, αναφέρουν:
Στη ΔΕ Γουμένισσας συνεχίζει να λειτουργεί το ταχυδρομικό Κατάστημα Γουμένισσας με έναν τακτικό υπάλληλο, η θέση του οποίου όταν αποχωρήσει, θα καλυφθεί με την μετάθεση υπαλλήλου από το Κατάστημα Πολυκάστρου. Το εν λόγω κατάστημα πραγματοποιεί όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.
Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή, στη Γρίβα, λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένο ταχυδρομικό πρακτορείο που παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες...

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 20:07

Ο Πολιτισμός... οργιάζει στο Λόφο. Ένα τελεφερίκ επιτέλους!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Είναι το πληρέστερο Πολιτιστικό Καλοκαίρι που ζήσαμε τα τελευταία -πολλά- χρόνια. Σχεδόν σε καθημερινή βάση εκδηλώσεις ποιοτικές στο Λόφο του Κιλκίς και οι περισσότερες δωρεάν!
Μουσικές παραστάσεις, θεατρικές παραστάσεις, λυρικό θέατρο και μουσική, βραδιές στον Κήπο, κινηματογραφικές ταινίες… Δεν θυμόμαστε άλλη χρονιά, άλλο καλοκαίρι με τόσο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και τις περισσότερες μάλιστα δωρεάν από το δήμο του Κιλκίς.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 20:06

Απλής λογικής εγκώμιον

Συντάκτης: Eidisis.gr

Είσοδος-έξοδος δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στο Κιλκίς, λίγα μέτρα από την Πλατεία Ειρήνης. Το πεζοδρόμιο μικρότερο του ενός μέτρου, με μόλις δυο πλάκες. Στη διαδρομή του, όπως βλέπετε, κάποιες πλάκες απουσιάζουν, προφανώς γιατί κάποιος είχε την φαεινή ιδέα σ’ ένα τόσο στενό πεζοδρόμιο να φυτεύσει δένδρα ή λουλούδια. Και ακριβώς δίπλα στην είσοδο, κλείνοντας όλο το πεζοδρόμιο, ένας τηλεφωνικός θάλαμος μιας άλλης εποχής, αυτής του καρτοτηλεφώνου!

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 19:55

100 παιδιά του Κιλκίς στο Πειραματικό Γυμνάσιο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τελικά, οι αιτήσεις για το νεοσύστατο Πειραματικό Γυμνάσιο του Κιλκίς είχαν φθάσει τις 119 και τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη του θα είναι 100.
Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως στην τεράστια πλειοψηφία τους είναι παιδιά της πόλης του Κιλκίς, μόλις 5 είναι εκτός πόλης, δεν έγινε καμία αίτηση από μαθητή του Πολυκάστρου και έχουμε από ένα μαθητή από Αξιούπολη, Μικρόκαμπο, Π. Αγιονέρι και Χειμαδιό!

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 10:07

Έβρεξε πολύ χθες στην Ευκαρπία Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Άνοιξαν οι ουρανοί το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουλίου στην Ευκαρπία Κιλκίς, όπου καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής στη χώρα.

Μάλιστα, το ύψος βροχής της Ευκαρπίας ήταν υπερδιπλάσιο από τη δεύτερη καταγραφή, στο Νέο Καύκασο και την τρίτη στο Καρπερό Γρεβενών!

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 21:12

Συγγενείς ανωμαλίες

Συντάκτης: Eidisis.gr

Περιόδευσε στο νομό ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος ΜΑ-Θ Σταύρος Καλαφάτης. Ο συμπαθέστατος, παρότι πολιτικός, Σταύρος Καλαφάτης.
Δέστε τώρα τις πάγιες στρεβλώσεις του πολιτικού μας (μη) πολιτισμού.
Το πρόγραμμα των συναντήσεών του με δημάρχους, βιομηχανίες, επιμελητήρια, αντιπεριφερειάρχη, μητροπολίτη κ.ο.κ. ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας!

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 10:54

Αφήστε τους πυροσβέστες να κάνουν τη δουλειά τους!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Για την πυρκαγιά στην Κρηστώνη έγινε λόγος στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, με τον εκπρόσωπο της παράταξης Τονικίδη, τον Κώστα Ζώτο, να επιρρίπτει ευθύνες και στην Πυροσβεστική για το συντονισμό και στο Δήμο για την απουσία μηχανημάτων του, αν και του απάντησαν πως 5 μηχανήματα του δήμου ήταν από την πρώτη στιγμή στον τόπο της πυρκαγιάς.

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 20:01

Αχ, αυτός ο καύσωνας!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση έκανε ο προερχόμενος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, συνεργαζόμενος ως ανεξάρτητος στο Επιμελητήριο και το δήμο Κιλκίς με τους δεξιούς και προσφάτως προσχωρήσας στο ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Τονικίδης. Για να αποκτήσει και λίγες αριστερές αποχρώσεις ο λόγος του, επιτέθηκε στην «επάρατο δεξιά» γιατί -λέει- με το εργασιακό νομοσχέδιό της στηρίζει τους εργοδότες και πλήττει τους εργαζόμενους!

Σελίδα 1 από 568