Οι Αμερικανοί το λένε, αλλά έχει πλήρη εφαρμογή και στον «Καλλικράτη»
«Ο πρώτος είναι πρώτος. Ο δεύτερος είναι τίποτα» ισχυρίζονται και η εφαρμογή του στην κατανομή των κοινοτήτων στις δημοτικές εκλογές υπήρξε καταλυτική.
Από τις 53 κοινότητες του δήμου Κιλκίς ο Βαγγέλης Μπαλάσκας κέρδισε τις 46! Ο Τερζίδης πέντε και ο Αφεντουλίδης δύο.
Ιδού τι συνέβη ανά καποδιστριακό δήμο.
Ο Μπαλάσκας κέρδισε και τις εφτά κοινότητες της Πικρολίμνης, και τις τέσσερις κοινότητες των Μουριών και τις τρεις κοινότητες της Δοϊράνης.
Στο Χέρσο κέρδισε τις τρεις από τις τέσσερις. Την τέταρτη, το Χέρσο, κέρδισε ο Τερζίδης.
Στα Κρούσια ο Μπαλάσκας κέρδισε τις 17 από τις 19 κοινότητες. Τα Θεοδόσια και το Κεντρικό κέρδισε ο Τερζίδης.
Στο Γαλλικό ο Μπαλάσκας κέρδισε τις τέσσερις από τις έξι κοινότητες. Ο Αφεντουλίδης κέρδισε τις Μάνδρες και τον Καμπάνη.
Τέλος, στο Κιλκίς, ο Μπαλάσκας κέρδισε τις οχτώ από τις 10 κοινότητες. Τη Μ. Βρύση και το Χωρύγι κέρδισε ο Τερζίδης.
Τώρα έχετε και μια πλήρη εικόνα της μάχης στις κοινότητες.
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 13:32



