Την ανεξαρτητοποίησή του και την αποχώρηση από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας και του Θανάση Λαπόρδα ανακοίνωσε με επιστολή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας ο πρώην αντιδήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης, «για πολιτικούς λόγους», όπως αναφέρει.
Προσερχόμενος του συμβουλίου και περνώντας μπροστά από τους δημοσιογράφους ο κ. Θεοδωρίδης πέταξε και το σύνθημά του: Ολοι μαζί να διώξουμε τη δεξιά!
Πάντως, όταν διαβάστηκε η δήλωση αποχώρησής του κ. Θεοδωρίδη, δημότης από το ακροατήριο σχολίασε: «Τώρα θυμήθηκε τους πολιτικούς λόγους, λόγο πριν τις εκλογές; Όταν τον όρισαν αντιδήμαρχο δεν υπήρχαν οι λόγοι;».
ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ο κ. Θεοδωρίδης και πρωταγωνιστής της νέας δημοτικής παράταξης που στήνεται. Όταν κατέβηκε με την παράταξη του Δημάρχου, όταν έγινε αντιδήμαρχος, δεν υπήρχε η δεξιά που θέλει να διώξει;
Από πού να αναζητήσουμε αξιόπιστο πολιτικό λόγο;
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 18:20



