Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 9:23:36 μμ
etpa
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 21:33

Βαρύ το κρύο...

Συντάκτης:

Τεράστιος σάλος από την αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου. Για όσα τραγικά βίωσε από κάποιον άνδρα που είχε τότε (και μέχρι τώρα δηλαδή) εξουσία.


Και από το θάρρος της πήραν κουράγιο κι άλλες αθλήτριες και η βρωμιά ξεχειλώνει.
Κι αν μπορούσαν να μιλήσουν και όσες ακόμα γυναίκες έπεσαν θύματα των κάθε λογής ηγετών που δια της λαϊκής ψήφου άσκησαν εξουσία, θα έκλαιγε κάθε σοβαρός Έλληνας. Και δεν θα έφταναν οι φυλακές για να υποδεχθούν τόσους καραμπουζουκλήδες.
Για την κατάντια της αγίας ελληνικής οικογένειας. Όπου δεσπόζει ο άνδρας αφέντης και δια του παραδείγματός του αναπαράγεται ένα σύστημα αξιών όπου το παιδί μας πρέπει να είναι σκληραγωγημένο για να αντέξει τη σκληρή βιοπάλη, όπου αντί να τις τρώει, οφείλει να μάθει πρώτο να δέρνει, όπου όπου βρει αδύναμο να ασκεί εξουσία κάθε λογής, όπου το αντριλίκι του τον κάνει να δέρνει εισπράκτορες και ελεγκτές στα μετρό, όπου κοροϊδεύει κάθε αδύναμο, τρελαίνει από την καζούρα τον κάθε δυστυχισμένο, όπου …
Και όπου ένα παρόμοιο σύστημα αξιών ευημερεί και στα κόμματα. Όπου ο αρχηγός διαγράφει κατά το δοκούν, διορίζει κατά το κέφι του, και οι υποτελείς απλώς χειροκροτούν. Προσμένοντας ένα κάποιο μερτικό από το καρβέλι της μελλοντικής εξουσίας.
Αλλά μην σας χαλάσω κι άλλο τη μέρα.…

Κάνει τόσο κρύο άλλωστε.
Θ.Π