Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 8:57:32 μμ
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 22:44

Βρήκαν τον μπελά τους

Συντάκτης:

Τελικά, θέλουμε να απομακρυνθούν τα αδέσποτα σκυλιά από τους δρόμους του Κιλκίς ή όχι; Διότι όσο ήταν στους δρόμους τα σκυλιά και είχαμε κρούσματα επιθέσεων σε πεζούς άκουγαν τα εξ αμάξης οι δημοτικοί μας άρχοντες. Εκείνος ο έρμος ο Πεντζερετζής βρέθηκε κατηγορούμενος καμιά 20αριά φορές ως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.


Κι όταν τα μάζεψαν οι τωρινοί, ησύχασαν οι δημότες και βρήκαν τον μπελά τους οι δημοτικοί μας άρχοντες. Τους μήνυσαν οργανώσεις φιλοζωικές καταγγέλλοντας τον τρόπο περισυλλογής τους. Αφήστε που κάποιοι από δαύτους ισχυρίζονται πως δεν πείραζαν κανένα τα σκυλάκια τα καημένα...
Δεν είμαστε καλά...

 

Οι αβαράδες
Προς γνώσιν ...Άλλο συγκέντρωση πολιτικών στελεχών κι άλλο συγκέντρωση ...αβαράδων που είδαν την Βουλή ως τη μόνη λύση βιοπορισμού αφού στη ζωή τους δεν έμαθαν να δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους.
Γελάει ο κόσμος βρεεε...

 

Έσσεται ήμαρ
Εκεί στα μέσα Μαρτίου κάποιο διορισμένο παλικάρι που έδρασε στο Κιλκίς θα αντιληφθεί πως υπάρχουν πράγματα "εν ου παικτοίς". Και θα εκτεθούν και μερικοί ντόπιοι που μεθυσμένοι από το νέκταρ της εξουσίας έκαναν τα στραβά μάτια σε συμπεριφορές απάνθρωπες.
Τότε θα πούμε κι άλλα για όσους όφειλαν να προστατεύσουν τις αξίες που υποτίθεται ότι υπηρετούσαν. Υποτίθεται.