Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 1:06:55 πμ
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 20:44

Δύναμη από τις ρίζες του

Συντάκτης:


Πιστός στις αρχές του και τιμώντας τις ρίζες του ο Δημήτρης Τσαντάκης, πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου της Ενωτικής Δύναμης στο Πρωτοδικείο Κιλκίς, πήγε στα πάτρια εδάφη της Περιφέρειας Πικρολίμνης. Επισκέφθηκε το Παλιό Αγιονέρι, το Νέο Αγιονέρι, το Ανθόφυτο και τους Κάτω Απόστολους και πήρε τις ευχές από καλούς φίλους και συγχωριανούς.


Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη από ανθρώπους που μεγάλωσαν μαζί του και τον ξέρουν από παιδί. Απλοί άνθρωποι του μόχθου, αγρότες και κτηνοτρόφοι, του ευχήθηκαν με τα θερμότερα λόγια καλή επιτυχία. Δεσμεύτηκαν όπως έλεγαν να είναι στο πλευρό του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κι ακόμα περισσότερα.
Μαζί του είχε τους τοπικούς υποψηφίους συμβούλους και εκτός από τους πολίτες συνάντησαν τους υποψήφιους προέδρους των κοινοτήτων που και αυτοί εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο του Δημήτρη Τσαντάκη και τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.
Μετα την επίσκεψη στα χωριά της Περιφέρειας Πικρολίμνης, το μεσημέρι κατεθεσε τον πλήρη συνδυασμό στο πρωτοδικείο Κιλκίς. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, όπως είναι βέβαιοι στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, πολύ δυνατό και γεμάτο από 63 άξιους ανθρώπους που θα βοηθήσουν τον Δ. Τσαντάκη στην πορεία του προς την νίκη της 26ης Μαϊου και την ανάδειξή του σε Δήμαρχο Κιλκίς.

Ήρεμη δύναμη!

Ο λόγος για την ανακοίνωση ένταξης στο ψηφοδέλτιο του Π. Τονικίδη του Νίκου Αρβανιτίδη. Για τον γνωστό φυσικοθεραπευτή, που μόνο επιτυχίες μετρά στο ενεργητικό του.
Ο Νίκος, επιτυχημένος επαγγελματικά, διαθέτει όρεξη και πολύ θετική ενέργεια και όλα αυτά όχι κραυγαλέα...
Πρόκειται για μια ήρεμη δύναμη και η επιτυχία θεωρείται δεδομένη.

Έπαιξε δυνατά
Ένα προεκλογικό βιντεάκι, με καρφιτσωμένες τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας έφτιαξε ο Δημήτρης Κυριακίδης. Η απήχησή του ήταν τεράστια αφού είχε πάνω από 14.500 προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς σ’ αυτά να μετράμε τις αντίστοιχες προβολές στα τοπικά blogs. Δεμένη δουλειά, υψηλή αισθητική με αφηγητή τον επικεφαλής του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ να δίνει το στίγμα των προθέσεών του για το Δήμο Κιλκίς. Άρεσε πολύ!

Μικροί και μεγάλοι
Κοσμοπλημμύρα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Κυριακίδη αλλά τον μαχητικό τόνο έδωσαν τα άκρα. Στις ηλικίες αναφερόμαστε. Οι μεν νεαροί πήραν τις κορνέτες και έδιναν σήματα με όσα τους άρεσαν περισσότερο από την ομιλία Κυριακίδη στηρίζοντας ηχητικά και υποψήφιους, η δε κερκίδα των ηλικιωμένων, που κάθονταν απέναντι από την εξέδρα, έλεγε φωναχτά τις σκέψεις της. ‘’Θέλουμε δήμαρχο τον Κυριακίδη’’ φώναζε ένας παππούς. Μάλιστα σε μια αποστροφή του Κυριακίδη προς τους πολιτικούς του αντιπάλους τους οποίους κατηγόρησε ότι ρίχνουν λάσπη σε βάρος του συνδυασμού του, μια κυρία είχε έτοιμο σχόλιο ‘’Η λάσπη θα πέσει πάνω τους’’ είπε και χειροκροτήθηκε.

Έκθεση εικόνων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:« Πρώτος ο Δ. Κυριακίδης Ευτυχώς εμείς διαφέρουμε »