Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 10:39:58 πμ
etpa
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007 09:19

Εγώ δεν κοιμήθηκα...

Συντάκτης:
Από τον βουλευτή Σ. Τσιτουρίδη πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή απάντηση:
«κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο σας της 14ης Νοεμβρίου διάβασα ένα σχόλιο με τίτλο «Ύπνος βαθύς».
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως η ένταξη του ν. Κιλκίς στο καθεστώς των παραμεθορίων περιοχών υπήρξε θέμα συνεργασίας μου με τους Υπουργούς κ. Παυλόπουλο και Αλογοσκούφη και θα κλείσει θετικά για το νομός μας.
Η από του βήματος της Βουλής επανάληψη της δέσμευσης του Υπουργού κ. Παυλόπουλου ότι το θέμα θα διευθετηθεί με την αμέσως επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου διότι, εις ότι με αφορά, εγώ παρέμεινα ξύπνιος έως εκείνη την ώρα»

Σχόλιο ΠΡΩΙΝΗΣ:
Τρεις οι παατηρήσεις μας.
Α. Το σχόλιο αφορούσε την αδράνεια(;) ή αδυναμία(;) των πολιτικών του νομού μας να πετύχουν όσα πέτυχαν οι Σέρρες και η Δράμα. Να συμπεριληφθεί δηλαδή ο ν. Κιλκίς στο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο κ. Παυλόπουλος στη Βουλή, ώστε να μην αρκείται τώρα ο νομός στις εκ νέου δεσμεύσεις του.
Β. Ελπίζουμε ότι η νέα δέσμευση του κ. Παυλόπουλου να μην αποδειχθεί ως προς την αξιοπιστία της σαν εκείνη που έδωσε λίγες ημέρες νωρίτερα και έσπευσαν να την προβάλλουν και ο κ. Τσιτουρίδης και ο κ. Κιλτίδης.
Γ. Να ευχηθούμε όλοι μαζί η νέα νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Παυλόπουλου να αναληφθεί όσο …ζούμε.
Κι αν αδικήσαμε τόσο τον κ. Παυλόπουλο όσο και τον κ. Τσιτουρίδη, κοντός ψαλμός αλληλούια. Μόλις ο Υπουργός υλοποιήσει τη δέσμευσή του εδώ θα είμαστε. Και τον καλό λόγο δεν τον τσιγκουνευόμαστε. Όταν υπάρχει …λόγος.