espa pkm

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026, 10:36:15 πμ
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 23:22

«Έγραψε» η Αντωνία

Στο τέλος της διαδικασίας της νομαρχιακής συνέλευσης ΠΑΣΟΚ μίλησε η Αντωνία Κέζου. Αλλά ο συγκροτημένος και συνάμα με έκδηλη την ευαισθησία πολιτικός της λόγος συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε.Μάλιστα,  ο Φίλιππος Σαχινίδης επανειλημμένα επικαλέστηκε όσα είπε στο κλείσιμο του εσωκομματικού διαλόγου.
***
Είχε κλείσει ο κατάλογος των ομιλητών, μιλούσε από το βήμα ο Γρηγόρης Παναγιωτίδης, όταν έσκυψε στο μέρος μου ένας νέος και μου ψιθύρισε: Άκουσες τίποτα για την ανεργία και τους νέους;
Και γιατί δεν βγήκες να μιλήσεις εσύ; τον ενθάρρυνα.
Θα μιλήσω τώρα, θα ζητήσω το λόγο…
Κι ενώ ετοιμαζόταν να κλείσει την  πολύωρη διαδικασία ο Φίλιππος Σαχινίδης, σηκώθηκε ο νέος που λέγαμε, ο Σταμάτης Παυλίδης και  αποκατέστησε την τάξη. Μίλησε με επιχειρήματα για την ανεργία των νέων και ιδιαίτερα των νέων επιστημόνων και ζήτησε να ληφθεί μέριμνα ώστε να διευκολύνεται η ίδρυση – λειτουργία  επιχειρήσεων.
Ήταν τόσο σημαντικά όσα είπε ώστε εστίασε, σε αυτά, όπως και στα λεχθέντα από την  Αντωνία, ο Φίλιππος Σαχινίδης αναφερόμενος σε σχετικές πρωτοβουλίες δικές του προς τον Γιάννη Στουρνάρα.