Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, 12:16:41 μμ
etpa
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 22:36

Εις υγείαν των ...κορόιδων

Συντάκτης:

Στον κατάλογο με τις 51 εταιρείες - νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο ν. Κιλκίς και "φόρεσαν φέσι" κάπου 75 εκατ. ευρώ

στο Δημόσιο φιγουράρει και μια με τον τίτλο: Επιστημονική Ένωση Έρευνας, Εκπαίδευσης και Παιδείας. Κάπου σε ένα δρομάκο της πόλης η έδρα της: Και οφείλει 446.οοο ευρώ στο δημόσιο. Πως μπορεί άραγε μια εταιρεία με αυτόν τον βαρύγδουπο τίτλο να χρωστά κάπου μισό εκατομμύριο στο δημόσιο;
Πάντως ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι 51 εταιρείες φιγουράρουν ανελλιπώς στο κατάλογο τα τελευταία χρόνια. Ενώ πολλές έχουν κλείσει εδώ και χρόνια. Με τους ιδιοκτήτες τους να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων - συνεπών φορολογούμενων- που καλύπτουν και τα δικά του φέσια.


Για να μην άγχεστε
Και μια που την Κυριακή ψηφίζουμε..Έχετε υπόψιν σας ότι γενικώς και κατά 98% ψηφίζετε στα εκλογικά τμήματα όπου ψηφίσατε τη β' Κυριακή των αυτοδιοικητκών εκλογών. Οι αλλαγές που έγιναν στα εκλογικά τμήματα είναι λίαν οριακές και ισχύει ως κανόνας: Όπου ψηφίσατε στις 2 Ιουνίου (επαναληπτικές εκλογές) σπεύσατε και την Κυριακή 7 Ιουλίου.


Άντε να το δούμε κι αυτό ...
Επειδή παρατηρείται μια περίεργη κινητικότητα στο Επιμελητήριο τις τελευταίες ημέρες κι επειδή στον χώρο αυτό (γενικώς) έγιναν τέρατα τους τελευταίους μήνες, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν κυοφορείται ένα σενάριο που εφόσον επιβεβαιωθεί θα γελάσει κάθε πικραμένος των Βαλκανίων.
Είπαμε, έχει και η γελοιότητα τα όριά της.
Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.