Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 8:58:03 πμ
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 23:14

Είσαι αντικομματικός. Είσαι διασπαστής!

Συντάκτης:

Λίαν νεφελώδης αποδείχτηκε η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Το θέμα προσφερόταν για ένταση και δεν χρειάστηκαν πολλά για την ανάφλεξη.
Ο αντιδήμαρχος Άκης Πιπερίδης και υποψήφιος για τις προσεχείς εκλογές κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μηνά Παπαδόπουλο για αντικομματική και αντικαταστατική συμπεριφορά, καταλογίζοντας ότι απέστειλε, ως μη όφειλε κατά παράβαση των κομματικών διαδικασιών, έγγραφη εισήγηση προς το κόμμα υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Κυριακίδη.


Ο Μηνάς άκουσε την κατηγορία και πέρασε στην επίθεση: “Φέρε το έγγραφο που επικαλείσαι ότι έστειλα. Κι αν το βρεις και το φέρεις, εγώ σήμερα παραιτούμαι.
Αλλά αν δεν το βρεις σε καλώ να παραιτηθείς από αντιδήμαρχος! Είσαι διασπαστής και λειτουργείς υπέρ αντίπαλου συνδυασμού”.
Κι ακόμα ο προεκλογικός αγώνας δεν ξεκίνησε. Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά. Εντός και εκτός συνδυασμών.

 

Λόγος ευρείας διασποράς
Επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) σπεύδουμε να προφυλάξουμε κάποιους καλούς (γαλάζιους) φίλους που υπερεκτίθενται.
Με την προτροπή: παιδιά, ενόψει δημοτικών εκλογών, έχετε υπόψιν σας ότι με ορισμένα καμώματα, έχει πάρει... ανάποδες ο Γεωργαντάς. Και το βέτο του θα ακουστεί μέχρι την Αθήνα. Βέτο όχι για υποψήφιους δημάρχους. Αλλά και υποψήφιους συμβούλους.
Το λέμε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

 

Λεβέντικη στάση
Ο Γιώργος Φραγγίδης το έλεγε πάντα, το επιβεβαίωσε και μετά την αποκάλυψή μας ότι κατέρχεται υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Στέφανος Παραστατίδης.
"Εγώ θέλω τον ισχυρότερο δυνατό συνδυασμό. Και θα αγωνιστώ και θα προτείνω να μπουν στο συνδυασμό όσο το δυνατόν ισχυροί υποψήφιοι για να δυναμώσει ο συνδυασμός και να κερδίσουμε στο Κιλκίς την τρίτη έδρα. Αυτός είναι ο πολιτικός μου στόχος", δήλωσε όταν τον ρωτήσαμε με αφορμή την τελευταία εξέλιξη με τον Στέφανο.
Και βεβαίως εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι με οποιαδήποτε σύνθεση ψηφοδελτίου ο ίδιος θα είναι πρώτος και θα εκλεγεί βουλευτής, εφόσον το ΚΙΝ.ΑΛ. λάβει την έδρα στο Κιλκίς.
Σωστή θεώρηση. Και μακάρι να την υιοθετήσουν και ορισμένοι Γαλάζιοι οι οποίοι επ' εσχάτων δείχνουν μια κάποια ...νευρικότητα σε κάθε νέα υποψηφιότητα.
Περισσότερα αν ...χρειαστεί.