Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 2:39:26 πμ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 09:43

Ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο Παπαστεργίου

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σχολιάσουμε και θα εξάρουμε την συνέπεια του κ. Χρήστου Παπαστεργίου στα καθήκοντά του ως επικεφαλής παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και από το νέο έτος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ξαναγράφουμε λοιπόν με αφορμή τη σαββατιάτικη περιοδεία του στο Κιλκίς όπου επισκέφθηκε και είχε συνεργασίες με γονείς μαθητών σε Γουμένισσα και Κιλκίς ενώ έδωσε και συνέντευξη τύπου ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στους δυο μεγάλους οδικούς άξονες.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου λοιπόν, ο γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, είναι ο μοναδικός επικεφαλής παράταξης περιφερειακός σύμβουλος που τιμά την ψήφο των πολιτών του νομού προς την παράταξή του.

Ο μοναδικός και με αποδείξεις.

Πάντες οι λοιποί εμφανίζονται μια φορά πριν τις εκλογές και εξαφανίζονται στη συνέχεια.

Από τις εκλογές και δώθε ο κ. Παπαστεργίου ήρθε στο Κιλκίς τρεις φορές για το ζήτημα των μαθητικών δρομολογίων.

Μήπως θυμάται κανείς να μας ενημερώσει πόσες φορές ήρθε στο Κιλκίς ο κ. Γιαννούλης; Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας εξακολουθεί να είναι στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και δεν πάτησε το ποδάρι του στο Κιλκίς.

Για να μην επεκταθούμε στους άλλους με μια εξαίρεση: Η κιλκισιώτισσα Δέσποινα Χαραλαμπίδου έδειξε ενδιαφέρον κάθε φορά που θέμα του Κιλκίς βρέθηκε σε όξυνση.

Αλλά αυτό με τον Χρήστο Παπστεργίου που όχι μόνο στο Κιλκίς αλλά και σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας είναι πάντα παρών είναι μοναδικό.