Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 2:05:41 πμ
Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 19:57

Ευτυχώς εμείς διαφέρουμε

Συντάκτης:

Ευτυχώς στις φετινές εκλογές φαίνεται να βάλαμε μυαλό... Οι υποψήφιοι ασχολούνται με τα ουσιώδη,

Όπως π.χ. τι έφταιξε και δεν πήραμε μερικά εκατομμύρια από το πρόγραμμα αναπλάσεων όπως έκαναν όλες οι πόλεις της Κ. Μακεδονίας, τι έγινε και μείναμε στον άσο με το Φυσικό αέριο, γιατί ο δρόμος προς Θεσσαλονίκη θα χρειαστεί τρία ΕΣΠΑ για να τελειώσει, το Δικαστικό έκλεισε ήδη 30 χρόνια ζωής κι ακόμα δεν βρήκαμε οικόπεδο, το ΤΕΙ μας όλο αναβαθμίζεται κι όλο με ένα τμήμα παραμένει, η 21η Ιουνίου μοιάζει με κεντρικό δρόμο χώρας της υποσαχάριας Αφρικής...
Ευτυχώς λοιπόν οι υποψήφιοι ασχολούνται με τούτα τα ουσιώδη. Και αναζητούν τις αιτίες των δεινών, ξύνουν την κούτρα τους, υποβάλλουν προτάσεις και δείχνουν πως αύριο θα ξημερώσει μια άλλη μέρα στο Κιλκίς.
Όχι σαν κάποιες άλλες περιοχές του πλανήτη όπου οι δημοτικές εκλογές έχουν υποβαθμιστεί σε πασαρέλα όπου οι εκεί υποψήφιοι μιλούν για το πόσο καλοί και άξιοι είναι, αρνούμενοι να τοποθετηθούν επί των δεινών που κατατρύχουν τους εκεί δημότες τους.
Αφήστε που οι περισσότεροι (σχεδόν όλοι) διακατέχονται από παχυλή άγνοια, καθώς ιδιώτες ήταν και ιδιώτες θα παραμείνουν μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Ευτυχώς, λέμε, στον ένδοξο τόπο μας, οι υποψήφιοι ασχολούνται με τα σοβαρά θέματα.
Κι αύριο όλα θα είναι καλύτερα. (Σίγουρα για τους ίδιους... και βλέπουμε για τους δημότες)
Θ.Π.

Δεσμεύσεις για έργα
Ο αέρας νίκης φυσά από την πρώτη Κυριακή των εκλογών για τον Δημήτρη Τσαντάκη. Αυτή είναι η εκτίμηση των στελεχών και υποστηρικτών του καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν κάθεται λεπτό “κεκλεισμένων των θυρών” αλλά με συνοδεία υποψηφίων συμβούλων αλωνίζει τα χωριά που γνωρίζει έτσι κι αλλιώς καλά και τον γνωρίζουν καλύτερα από όλα τα χρόνια που ήταν Αντιδήμαρχος και πρόσφερε τα μέγιστα στα χωριά του Κιλκίς.
Στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Δροσάτο οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν θερμά και συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον τόπο τους. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι: Σισμανίδης Γιάννης και Μωυσίδης Θόδωρος (υποψήφιοι στην Εκλογική Περιφέρεια Δοϊράνης) και οι Δημάκη Άννα, Ζαραλή Όλγα και Τσιτσιμπής Γιάννης.
Οι ευχές του κόσμου για καλή επιτυχία έδιναν και έπαιρναν και ο Δημήτρης Τσαντάκης δεσμεύτηκε για μεγάλα έργα ανάπτυξης στην περιοχή της Εκλογικής Περιφέρειας Δοϊράνης μετά τη νίκη στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου για την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:« Δύναμη από τις ρίζες του Το άσφαλτο κριτήριο »