Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 2:31:06 πμ
etpa
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 22:18

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την πρωτιά

Συντάκτης:

Η τελευταία μας «περιπέτεια», με το «μαύρο» που μας έριξε το facebook, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, και που το ξεπεράσαμε με έντονες αντιδράσεις, είχε για εμάς κι ένα στοιχείο λύτρωσης: νιώσαμε δυνατά την αγάπη των αναγνωστών μας, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους απέναντι στη δημοσιογραφική μας δουλειά.


Κι αυτή η εμπιστοσύνη είναι που μας κρατά όρθιους, «κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», κατά πως θάλεγε και το τραγούδι. Γιατί αγαπητοί μας αναγνώστες, η εμπιστοσύνη σας είναι το ηθικό μας στήριγμα, αυτή που μας εμπνέει για να συνεχίζουμε με αξιοπιστία και εντιμότητα τη δημοσιογραφική μας δουλειά, με κόπο αλλά και χαμόγελο.
Είναι ενδεικτικό της εμπιστοσύνης σας τα στατιστικά στοιχεία που είχαμε για την ηλεκτρονική μας εφημερίδα τους δυο κρίσιμους μήνες της πανδημίας, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Τότε που η κοινωνία «δίψαγε» για άμεση και σωστή ενημέρωση, ξεχώρισε και η ήρα από το στάρι. Γιατί στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, στην ΠΡΩΙΝΗ και στο eidisis.gr, δεν περιοριζόμαστε στην ανάρτηση δελτίων τύπου και ανακοινώσεων. Είμαστε δημοσιογράφοι και αυτό σημαίνει ρεπορτάζ, έρευνα, άποψη, σχόλιο…
Και η δική μας δημοσιογραφική δουλειά αγκαλιάστηκε από τη δική σας εμπιστοσύνη. Είναι εκπληκτικά τα στατιστικά στοιχεία του κρίσιμου αυτού διμήνου για την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Πρώτοι και με διαφορά λοιπόν, οι χρήστες έφθασαν τους 138.000 και οι προβολές σελίδων τις 437.000!
Σας ευχαριστούμε γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη.

Θα συνεχίσουμε να την τιμούμε!