Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 7:54:24 μμ
etpa
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 23:13

Η διάθεση συνεργασίας υπάρχει

Συντάκτης:

Αυξάνεται και πληθύνεται το Κίνημα των Αδέσμευτων. Κατά το αντίστοιχο των δεκαετιών του '70 και του '80 οι αδέσμευτοι στο δημοτικό συμβούλιο οσονούπω αυξάνονται. Μην περιμένετε να προδώσουμε κινήσεις που έγιναν εδώ και καιρό. Να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας και θα μάθετε.

 

***
Η ανεξαρτητοποίηση του Λάζαρου Παζαρτζικλή σημειώθηκε εδώ και κάμποσους μήνες. Παρουσιάζει μια ιδιομορφία. Ο Λάζαρος είναι από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους που εδώ και πολλά χρόνια δεν αρκείται σε κριτική. Πόσο μάλλον στην εύκολη επικριτική.
Ο Λάζαρος απέδειξε ότι διαθέτει θέσεις και προτάσεις και μάλιστα τοποθετήθηκε πολλές φορές στα μείζονα θέματα του Κιλκίς. Χωρίς να λογαριάσει ή να περιμένει τι θα πει ο αρχηγός της παράταξης, που ούτε καν ασχολήθηκε ποτέ.
Επομένως, μην αποκλείσετε να υπάρξει σύγκλιση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη. Που διψά για συνεργασίες με όρους που δεν θίγουν την πολιτική αξιοπρέπεια κανενός. Και πάντα στο πεδίο της συνεργασίας στα μείζονα θέματα του δήμου χωρίς απώλεια της ανεξάρτητης πορείας του Λάζαρου.