Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 4:46:06 πμ
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 22:32

Η Δοϊράνη αλλιώς!

Συντάκτης:

Έχουν περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από τότε που βρεθήκαμε στη Δοϊράνη –για λίγο κρασί και γευστικό γριβάδι- μαζί με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Βεργίδη.
Στην κουβέντα που είχαμε για τις ανάγκες και το μέλλον της Δοϊράνης, είχα επισημάνει την ανάγκη πως τα όποια έργα θα έπρεπε να έχουν ως βάση και πυρήνα την τσιμεντένια προβλήτα και την σταθερή παραλιακή γραμμή από το Μουσείο Λίμνης μέχρι το Τελωνείο. Είχαμε προτείνει, αν δεν μπορούσαν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, τότε να γίνει μια οικονομική παρέμβαση στην προβλήτα, με φωτισμό, παγκάκια και ξύλινα σκέπαστρα.


Η προβλήτα και ο τσιμεντένιος άξονας της παραλίας είναι τα μόνα σταθερά και αμετάβλητα σημεία της λίμνης και μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε διαδρόμους περιπάτου για τους επισκέπτες. Για πολλά χρόνια κάναμε παρεμβάσεις μέσα στη λίμνη και στην πορεία τα νερά τις εξαφάνιζαν. Τώρα ξεκινούν τα έργα, από Περιφέρεια και Δήμο, ενταγμένα σε πρόγραμμα και στον πυρήνα τους έχουν τις προτάσεις για την αξιοποίηση της προβλήτας και τα τσιμεντένιο μέτωπο της παραλίας.
Θα αλλάξει η εικόνα της παραλίας της λίμνης μπροστά στον οικισμό της Δοϊράνης και μετά από πολλά χρόνια αισθάνομαι ευτυχής!
Κ. Τερζενίδης

 

Δεν ξέρουν ούτε να αντιγράφουν!

Τόχουν κάνει συνήθειο να ξεσηκώνουν ολόκληρα θέματα από την ιστοσελίδα μας και να τα παρουσιάζουν ως δικά τους. Όμως είναι τόσο εξόφθαλμη η αντιγραφή που διαρκώς πιάνονται στα πράσα.

Αλλά, είναι και αφελείς, γιατί νομίζουν πως δεν θα τους πάρει κανένας χαμπάρι. Αλλά, είναι και αγράμματοι, γιατί δεν είναι σε θέση ούτε τους τίτλους μας να αλλάξουν και τους αντιγράφουν ως έχει!  

Κοινώς, δεν ξέρουν ούτε να αντιγράφουν!

 

Πάμε παραλία…
Τόχουμε συνήθειο, όπως όλη η Ελλάδα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου να κατεβάζουμε ρολά!
Κοινώς, κλείνουμε για τις θερινές μας διακοπές (λες κι έχουμε και… χειμερινές).
Θάμαστε πίσω στις θέσεις μας από την Τετάρτη 14 Αυγούστου, για να συνεχίσουμε (κατακαλόκαιρο) τον διαρκή αγώνα της αντικειμενικής ενημέρωσής σας.
Μέχρι τις 14 Αυγούστου, λοιπόν, δεν έχει ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς!